Tervetuloa The Club Billiards Vaasan kotisivuille

The Club Billiards Vaasa (TCBV ry) on koko Vaasan alueen biljardiseura, joka on avoin kaiken ikäisille. Tarkoituksena on edistää ja kehittää biljardin harrastus- ja kilpailutoimintaa Vaasassa. TCBV ry järjestää harjoitus- ja valmennustoimintaa, sekä järjestää biljardikilpailuja viikkottain.

Juniori toiminta

Sunnuntaisin ovet avataan klo 18:00 - 20:00, pidämme junioreille tutustumistunnin joka ei ensimmäisellä kerralla maksa mitään. Jatkossa voi osallistua tunneille joko kerta (5€)- tai kausimaksulla (30€), tänä vuonna kausi alkaa 25.8.2019 ja jatkuu Huhtikuun loppuun asti. The Clubilta löytyy kaikki tarvittava, joten mitään varusteita yms. ei tarvitse olla mukana alkuun.

The Clubin löydät osoitteesta Kauppapuistikko 20 (sisäpiha), josta sisäänkäynti "kellariin".

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita kokeilemaan lajia.

Lisätietoa:

Miika Norrena

theclubbilliardsvaasa@gmail.com

Yleistä

The Club Billiards Vaasa ry (TCBV ry) on perustettu 2018 Vaasassa. Seura perustettiin jo 2017, jolloin se toimi nimellä The Club Billiards Vaasa (TCBV). Seuran nimen muutos on seurausta, kun seuralle päätettiin perustaa rekisteröity yhdistys kesällä 2018.

TCBV ry osallistuu Suomen Biljardiliitto ry:n sekä muiden yhdistysten ja kerhojen järjestämiin kilpailuihin. TCBV:n jäsenet täyttävät Suomen Biljardiliitto ry:n kilpailutoiminnan määräykset. TCBV ry on myös Suomen Biljardiliitto jäsen.

TCBV seuran jäsenyys maksaa 30€ kausi (Syyskuun alusta Elokuun loppuun) .

Jäsenmaksu sisältää seurapaidan ja oikeuden pelata biljardiliiton (SBIL) alaisia kisoja, ylimääräisen seurapaidan voi tilata lisämaksusta.

Jäsen saa -10% alennuksen biljarditarvike ostoksista The Clubilla.

Pelaaja tuet

Seuran jäseniä tuemme SBIL alaisissa kisoissa osallistumismaksun muodossa. Seuran jäsen saa kisan osallistumismaksua vastaavan summan tukea kuittia vastaa. Tukea saa yhden kerran syyskaudella ja yhden kerran kevätkaudella pois lukien kisat Vaasassa.

Seuran hallitus 2018-->

Puheenjohtaja Miika Norrena

-Juniori vastaava

Vara puheenjohtaja Tuukka Saari

Rahastonhoitaja Jonne Welling

-Laskutus vastaava

Sihteeri Sami Hautala

-Tiedotus vastaava


Tällä hetkellä seuralla (TCBV) on jäseniä 36, joista 12 on juniori jäseniä.


Kysymykset seuran sähköpostiin: theclubbilliardsvaasa@gmail.com

2.3.2020 Steffi edustaa jälleen kerran Suomea EM-kisoissa.


TCBV:n Stefan Sellberg, jälleen kerran valittu Suomen maajoukkueeseen EM kisoihin. Poolin EM-kilpailut järjestetään Tampereella 8.-18.5. Messu- ja urheilukeskuksen Tähti-Areenalla ja tapahtumaan on vapaa pääsy . Onnea Steffille.

Lähde:

https://www.biljardisuomi.fi/maajoukkuevalinnat-tampereen-em-kisoihin-toukokuulle-on-tehty/

22.1.2020 TCBV Tupla SM vaasan yksi järjestäjä seuroista.


Vaasassa järjestettään toistamiseen Tupla SM, eli 8-pallon ja 10-pallon suomen mestaruudet sekä miesten että naisten sarjassa. Seuraamme edustaa kisoissa ennätykselliset 16 pelaajaa, joista 3 juniori edustajaa.

https://www.tupla-sm.fi/

19.2.2019 TCBV seuran edustaja pääsee EM kisoihin, Onnea Steffi.


"Vaasan The Clubin Stefan Sellberg nousee 11 vuoden tauon jälkeen maajoukkueeseen ja lähtee ottamaan mittaa Euroopan parhaista kasi- ja ysipallossa. "

Lähde:

https://pool.sbil.fi/?x254064=4511489

TCBV ry ei vastaa täysin kaikesta materiaalista mitä sivulla julkaistaan. Kaikki muutokset sivulla pidätetään.