Welkom bij Roparun Team 188

Maak Een Vuist

Wie zijn wij

Wij zijn Roparun Team 188 – Maak Een Vuist en hebben meer dan 20 enthousiaste leden uit de omgeving van Bergen op Zoom. Maak Een Vuist is 5 jaar geleden opgericht door een aantal sportieve leden en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een ervaren Roparun team.

De Roparun is een estafetteloop van Parijs/Hamburg naar Rotterdam. Ons team start elke jaar vanuit Parijs waarna wij een toch van 530 km afleggen om uiteindelijk aan te komen in Rotterdam. Door het jaar heen zijn wij druk in de weer met het inzamelen van geld voor de Roparun. Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Roparun. Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. En natuurlijk nog veel meer!

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers, die ieder gemiddeld zo’n 70 kilometer lopen, oftewel meer dan 1 marathon in gemiddeld 2 dagen tijd. Daarnaast bestaat het team uit een teamcaptain, minimaal vier fietsers, twee chauffeurs, verzorgers/masseurs en catering. Iedereen draagt zijn steentje bij deze lange afstand zonder kleerscheuren door te komen.


Sponsoren

Maak kennis met onze sponsoren via ons Sponsoren pagina. Zonder deze mensen en bedrijven zouden wij niet van start kunnen gaan. Ieder jaar weer helpen onze sponsoren ons weer uit de brand en zorgen zij dat wij met een goed gevoel aan de startlijn staan.


Doneren

Wilt u graag een bijdrage leveren aan de Roparun? Dat kan heel makkelijk via de website van de Roparun. Klik op deze link of klik op de afbeelding om een donatie in te leggen voor ons mooie team. Hiermee helpt u ons over de eindstreep bij de volgende Roparun.

U kunt ook doneren via een SMS bericht. SMS “ROPARUN188” naar 4333 voor een eenmalige donatie van €3,-
Evenementen

Net als alle Roparun teams zijn wij ook het hele jaar door bezig met het ophalen van geld voor het goede doel. Dit doen wij door het organiseren van onze eigen evenementen. Het hele jaar lang halen wij geld op door de verkoop van gesponsorde producten of het organiseren van hardloop wedstrijden. Wilt u weten welke evenementen er op onze agenda staan? Bekijk hier onze evenementen.

'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'


Maak kennis met onze Teamleden

Bekijk onze evenementen

Contact met het team