Welkom!


Tangram Klussenbedrijf heeft als doelstelling om door middel van mond-tot-mond reclame een tevreden klantenkring op te bouwen bij wie Tangram Klussenbedrijf de meer specialere klussen uitvoert. Hierbij moet dan worden gedacht aan die klussen waar geen ander klussenbedrijf aan kan, wil of durft te beginnen. Met name die klussen waarvan alle anderen zeggen: “Dat is onmogelijk!” als ook die klussen waarbij een grote mate van denkwerk en/of inventiviteit is gewenst. De omvang van de klus speelt daarbij dan geen rol, zolang het maar door één persoon of door Bram Boerdijk samen met de opdrachtgever(s) kan worden uitgevoerd. Ook voor kleinere klusjes draait Tangram Klussenbedrijf haar hand niet om.  In de afgelopen jaren is daarnaast ook een behoorlijke hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van sanitair (badkamers/toiletten) en andere kleinere verbouwingen (zoals zolderkamers en speel-/slaapkamers). Sinds 1 januari 2023 echter is de focus grotendeels verlegd naar VELUX-dakramen en daarnaast hooguit nog de wat kleinere klussen. Maar zoals altijd geldt ook hier: "Nee" hebt u, "ja" kunt u krijgen! Dus, als u een apart klusje heeft: altijd contact opnemen. Wie weet.

 

Onze doelstelling

Tangram Klussenbedrijf is lid van de VLOK, de branchevereniging voor klusbedrijven.


                        

                                                 

                                                  

                                                             

 

        

Al sinds haar eerste oprichtingsjaar ondersteunt Tangram Klussenbedrijf de Stichting Gered Gereedschap. Deze stichting zet zich in om gebruikt gereedschap een tweede leven te geven in landen waar mensen het beduidend minder goed hebben dan wij. Mocht u zelf nog oud en afgedankt gereedschap hebben, laat het ons weten, wij zorgen dan dat het bij de Stichting Gered Gereedschap terechtkomt. U kunt het ook deponeren bij een van de daartoe bestemde bakken bij de meeste Praxis-vestigingen.

                                                                                                                                                           

In 2009 viel Tangram Klussenbedrijf voor de eerste maal in de prijzen bij de landelijke wedstrijd van Werkspot.nl en werd Bram Boerdijk Vakman van het jaar 2009 in de categorie Installatiewerk                                                                

 

In 2010 is door Bram Boerdijk een cursus gevolgd ten behoeve van het installeren van de slechts 1,5 mm. dunne QuickHeat elektrische vloerverwarming. Sindsdien wordt deze zeer praktische vloerverwarming door Tangram Klussenbedrijf regelmatig verkocht en geïnstalleerd.

  

In 2010 Viel Tangram Klussenbedrijf niet alleen in de prijzen in de categorie Aan- en Nieuwbouw maar werd Bram Boerdijk ook over-all Vakman van het Jaar 2010.

In 2011 viel Bram Boerdijk / Tangram Klussenbedrijf voor de 3e maal in de prijzen, dit keer als Vakman van het jaar 2011 in de categorie Aannemers en Klusbedrijven.

       

  

Tangram Klussenbedrijf is sinds 2012 tevens VELUX Montagepartner. Klik op www.VELUX.nl/Montagepartners.nl voor meer informatie over VELUX producten of een offerte. 

    

Tangram Klussenbedrijf is sinds 2012 erkend verwerker van PCI Tegellijmsystemen.

In 2015 heeft Bram Boerdijk bij Repair Care de cursus niveau 1, 2 en 3 gevolgd.

                                                                                                     

Sinds mei 2016 is Bram Boerdijk / Tangram Klussenbedrijf ook montagepartner van Kegro deuren.