Jouw goede voornemens...🥳

SyntraPXL start het jaar meteen goed met 250 cursussen vanaf januari 2024. Of je nu je carrière een boost wil geven door middel van een korte bijscholing, een langgekoesterde passie wil nastreven als nieuw beroep of gewoon iets nieuws wil leren, je vindt het bij ons.

Van de meest moderne technologieën tot creatieve kunsten, van zakelijk beheer tot ambachtelijke vaardigheden ... onze cursussen zijn ontworpen om jou professioneel te inspireren. Bij SyntraPXL geloven we in leren door te doen, met praktijkgerichte lessen gegeven door docenten uit het vakgebied. 

Dus, als je op zoek bent naar een voornemen voor 2024 dat zowel persoonlijk als professioneel verrijkend is, overweeg dan om je in te schrijven voor één van de opleidingen van SyntraPXL en ga in dit nieuwe jaar voor groei en ontwikkeling.

Ontdek nu ons volledige aanbod en zet de eerste stap naar een onvergetelijk en succesvol 2024! 🎉

Welk goede voornemen kies jij voor 2024?🤔

+ Meer bewegen en sporten 🏃‍♂️

Ha, de klassieker der goede voornemens! We weten allemaal dat bewegen goed voor ons is, maar het is niet altijd gemakkelijk om daar de tijd en motivatie voor te vinden. Wij helpen je op weg!

+ Gezonder eten 🥕

In onze vluchtige maatschappij is het makkelijk en verleidelijk om voor een snelle hap te kiezen. Toch kan koken een heel fijne en rustgevende bezigheid zijn. Om van het opsmullen nog maar te zwijgen! 

+ Meer tijd met familie en vrienden 🫶

Wil jij je familie en vrienden dit jaar extra verwennen? Voor deze opleidingen heb je meteen het ideale testpubliek om jouw pas opgedane kennis te oefenen. 

+ Minder stress 🧘

Het werk, de school, het huishouden of de kinderen: vaak razen we van de ene bezigheid naar de andere. Heel goed dus, om via een van deze opleidingen ook tijd aan jezelf en je mentale welzijn te besteden.

+ Nieuwe technologie ontdekken 🤖

De technologische ontwikkelingen staan niet stil. Van fotobewerking tot pure IT: jij kan straks een belangrijke troef aan je cv toevoegen. Misschien leidt het zelfs tot een carrièreswitch?

+ Een nieuw voertuig aanschaffen 🚗

Ben jij een grote fan van alles wat rijdt of vliegt? Laat 2024 dan hét jaar zijn om iets met die passie te doen. Want hé, wie wil zich nu niet veilig en stijlvol voortbewegen?

+ Beter omgaan met geld 💵

Geld moet rollen, maar dan wel doelgericht. Door op de juiste manier met je geld om te gaan, kan je heel wat besparen. Of misschien wordt het weleens tijd om je aan het beleggen te wagen?

+ Minder tijd spenderen op social media ⏰

Even whatsappen, een story op Instagram posten en tot slot nog TikTok en Facebook checken. Voor je het weet, ben je een uur verder. Kostbare tijd die je ook aan een opleiding in een van de onderstaande sectoren kan besteden!

+ Beter organiseren 🗒️

Moet jij voor je job vaak honderd-en-een zaken in goede banen leiden? Met de juiste tools en vaardigheden kan dit een stuk vlotter gaan, waardoor je heel wat tijd en stress bespaart. Je mag ons later bedanken 

+ Meer tijd voor zelfzorg 🥰

Ben jij een zorgend persoon die graag anderen in de watten legt? Dan is dat een mooie eigenschap om in 2024 tot uiting te laten komen. Met deze opleidingen leer je op een zachte manier voor anderen én jezelf te zorgen.

+ Duurzamer leven 🌱

We hebben maar één planeet, en dus is het zaak om er goed voor te zorgen. Door een van deze opleidingen te volgen, maak je de wereld mee een stukje mooier. Yep, die goede daad voor 2024 mag je na je inschrijving afvinken!

+ Meer buitenshuis bezig zijn 👨‍🌾

Hou jij van de frisse buitenlucht en de prachtige natuur? Zorg dan dat je in 2024 meer buitenshuis kan werken en zet jouw groene vingers professioneel in. 

+ Digitaal sterker worden 🖥️

De digitale wereld verandert razendsnel. Met social media kan je een groot publiek bereiken, als je tenminste weet hóé. Deze opleidingen scherpen je digitale kennis aan zodat jij weer helemaal mee bent. Like!

+ Een huisdier 😺🐶

Ben jij ook zo gek op dieren? Waarom zou je daar in 2024 dan niet echt iets mee gaan doen? Haal de dierenfluisteraar in jezelf naar boven en spendeer lekker veel tijd met je vierpotige vrienden.


+ Je huis een opknapbeurt geven 🏠

Ben jij een echte doe-het-zelver? Kijk dan eens verder dan alleen jouw eigen omgeving. Met deze vaardigheden geef jij elk huis een stevige make-over. 


Nog geen voornemen op het oog? 

Copyright 2002-2023 SyntraPXL