СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

гр. Вълчи дол

Училище с традиции - училище с бъдеще

29 Юни - Ден на безопасността на движението по пътищата

В своя последен час на класа учениците от 7-11 клас, заедно със своите класни ръководители и комисията по БДП при СУ “Васил Левски“ отбелязаха Деня на безопасността на движението под мотото: „На пътя животът е с предимство“.
<<Повече информация >>

Вече съм грамотен!

„Празник, празник е страхотен!

Ставам аз човек грамотен.

Дълго чаках този светъл ден – празник е за мен!“


<<Повече информация >>

Районно състезание на младежките противопожарни отряди "Млад огнеборец"

Отборът на СУ "Васил Левски" зае първо място в Районното състезание на младежките противопожарни отряди "Млад огнеборец". Поздравления за участниците в отбора и за г-н Тошко Павлов - ръководител на клуб "Млад огнеборец" в СУ "В. Левски"! Желаем им успех на областното състезание!
<<Повече информация >>

Национална кампания "Походът на книгите"

За поредна година Асоциация "Българска книга" провежда национална кампания "Походът на книгите".
<<Повече информация >>

Честит Национален празник!

На теб, Българио свещенна,

покланям песни си сега.

На твойте рани, кръв безценна,

на твойта жалост и тъга,

на твойте сълзи и въздишки,

на твойте страсти и тегло

и на венеца мъченишки,

кой грей на твоето чело.
<<Повече информация >>

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Сестрата на хан Аспарух му пратила дар - китка, привързана към крака на лястовица с бял конец. Докато достигне до хана, конецът наранил крака на птицата и се обагрил в червено. Лястовицата пристигнала при хан Аспарух точно на 1 март, откъдето води началото си и традицията на този ден всички българи да си даряват червено-бели мартеници за здраве, щастие и сполука.
<<Повече информация >>

„Ден на розовата фланелка“

По традиция, всяка последна сряда от февруари, в СУ „Васил Левски“ град Вълчи дол се отбелязва Световния ден против тормоза в училище, известен като „Ден на розовата фланелка“.
<<Повече информация >>

Доброволчески клуб "Усмивка"

През учебната 2021/2022 година Доброволчески клуб „Усмивка” отново участва в състезанието за добри дела „Купата на героите”, създадено от националната мрежа Timeheroes. Мисиите, които организираме и осъществяваме, са свързани с месечните теми, предоставени ни от екипа на състезанието.
<<Повече информация >>

Площадка по БДП

С цел подобряването на материално техническата база в съответствие със съвременните изисквания за провеждане на обучението по БДП, СУ „Васил Левски“ – гр. Вълчи дол разработи проектно предложение по Модул „Площадки за обучение по безопасност на движението“ от НП „Осигуряване на съвременна образователна среда“ на стойност 3 262 лв., от който 652 лв. съфинансиране от наша страна.
<<Повече информация >>

Коледни празници в СУ “ Васил Левски“

В навечерието на Коледно-новогодишните празници в СУ „Васил Левски“ – Вълчи дол, на 21 декември 2021 г. се проведе традиционният Коледен базар. Коледният дух беше пренесен в Актовата зала на училището от учениците, работещи по проект „Реализация чрез интеграция в община Вълчи дол“ по оперативна програма „Наука, образование и интелигентен растеж“.
<<Повече информация >>

Участие в междуучилищна викторина

На 18.11.2021 година се проведе междуучилищна викторина, организирана по проект „Реализация чрез интеграция в община Вълчи дол“ по оперативна програма „Наука, образование и интелигентен растеж“.
<<Повече информация >>

Откриване на учебната 2021-2022 година

Зън – зън – зън… Отново се чува камбанният звън, детските смехове, радост и възторг!
<<Повече информация >>

ЗАПОВЕДИ