Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset viimeistään 8.8.2022/15.8.2022 (katso ilmoittautumismaksut alta).

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.

Online-ilmoittautuminen osoitteessa www.showlink.fi-> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Tai postitse Kennelliiton ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:

Suhmuran Santra
Laura Tukiainen
Ukonpurontie 3 A
80850 Paihola

Ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa vahvistusta sähköpostiisi, ole välittömästi yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen laura.tukiainen@elisanet.fi. Tarkasta ilmoittautumisvahvistuksesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka. Netti-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Säästä saamasi vahvistusviesti näyttelypäivään asti.

Ilmoittautumismaksut


Ilmoittautumismaksut 8.8.2022 ilmoitettuna ja maksettuna:

ilmoittautumismaksu 38€
saman om. 2. jne. koira 35€
pennut ja veteraanit 30€
yli 10-v. vet ilmoitettuna veteraaniluokkaan 0€


Ilmoittautumismaksut 9.8.-15.8.2022 välisenä aikana vain netti-ilmoittautuminen:

ilmoittautumismaksu 45€/koira (kaikki luokat)


Kirjeenä lähetettävien ilmoittautumisten maksut tulee suorittaa tilille

IBAN FI88 5047 0740 0148 69

Huom! Alennuksen (saman omistajan toinen jne. koira) saaminen edellyttää sitä että ilmoittautuminen tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Samaksi omistajaksi tulkitaan ilmoittautumistapahtuman ensimmäiselle koiralle ensimmäiseksi omistajaksi merkitty henkilö. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen tai veteraanien maksuista).

Lisätietoa

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe).
Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn.

Mainitsethan tiedustelussasi / sähköpostissasi näyttelyn nimen sekä koiran rekisterinumeron, jota tiedustelu koskee. Jollet saa ilmoittautumisestasi vahvistusta sähköpostiisi, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkasta ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä joko vahvistettuna netti-ilmoittautumisena tai postita kopio maksukuitista sekä ilmoittautumislomake kirjeenä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Internetilmoittautuminen maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaan. Ilmoittautumismaksun alennuksen (saman om. 2 jne koira) saaminen edellyttää kaikkien koirien ilmoittamista yhdellä kertaa. Samaksi omistajaksi tulkitaan ilmoittautumistapahtuman ensimmäiselle koiralle ensimmäiseksi omistajaksi merkitty henkilö.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.
Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.
Tunnistusmerkintä on pakollinen Kennelliiton virallisissa näyttelyissä, kokeissa ja kilpailuissa.

Antidoping –valvonta
Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.