Om mig

Marie heter jag och bor i Hässelby, tillsammans med mina barn. Jag jobbar deltid som undersköterska på ett sjukhus och går sjuksköterskeutbildning på Högskolan som jag blir klar med sommaren 2019. Vi har inte haft katter tidigare, men det var först i maj 2016 som vi fick hem vår första renrasiga sibirisk katt och då gick jag också med i kattklubben uppsala kattklubb. Jag tyckte ganska snart att det var jätteintressant med uppfödning och skulle gärna vilja hålla på med samt utveckla och bli bättre på sibiriska katt uppfödning. Det var också spännande att ha en till familjemedlem som är otroligt social, snäll, knäkatt, fartfylld och samt mysig i familjen. ALLA mina barn tycker och älskar katter så sjukt mycket vilket är bra eftersom de klapar och leker med katten.

Anledning till att jag fick en Sibirisk katt var att de är vackra katter samt att de som är allergiska mot katter kan vara runt dem (I de flest fall).

För mig är det viktigt att mina katter är friska och att de trivs både i min familj samt familjen de kommer att flytta till. Därför testar jag och vaccinera mina katt(er).

Jag vill givetvis också komma så nära ras-standarden, det typiska utseendet och pälskvalitén som en Sibir ska ha, som möjligt. Tyvärr har jag inte ställt ut min katt men vi får se hur det blir i framtiden.