Muziekprogramma's

De OCHTENDSHIFT

Elke werkdag word je bij Stadsradio Halle wakker met de stem van Stef Leeuwenaert. Tussen 6 en 9 draait hij de beste klassiekers en muziek van bij ons. Om 7u30 is er ons recentste regionieuws en om 8u30 hoor je de regio-agenda.

De LUNCHBOX

Van maandag tot en met vrijdag luncht Jempi Van Vlaanderen met je mee! Tussen 11 en 13 uur hoor je tussen de beste klassiekers en muziek van bij ons ook faits-divers uit de wereld en is er om 11u30 het regionieuws en om 12u30 de regio-agenda. Dagelijks komt ook een instrumentaaltje langs.


KLASSIEKERS BIJ KAARSLICHT

Nog even relaxen na het weekend? Dat kan elke zondagavond tussen 20 en 22 uur dankzij Bert Van Aerde. 2 uur lang draait hij romantische muziekjes van gisteren en vandaag. Ook jouw muzikale suggestie is welkom via bert@stadsradio.be


50's & 60's @ 6

Geboren in de Sixties? Of gek van Rock & Roll uit de fifties? Dan mag u dit uur niet missen… De Beatlemania verovert de wereld… Roy Orbison piekt met zijn "Only the lonely", Canzonissima zorgt op de BRT voor een hele resem aan Vlaamse superhits, Will Tura begint aan een indrukwekkende carrière, Woodstock wordt het beroemdste muziekfestival ooit, de opkomst van de hippies, de Amerikaanse president wordt dramatisch neergeschoten… 1967: the summer of love, mei ’68: een ware schokgolf. Muziek uit die tijd, dagelijks tussen 18 en 19 uur bij Stadsradio Halle.

70's @ 7

The Beatles zijn niet meer en Elvis rockt ook steeds minder. Iedereen laat zich meeslepen door de catchy melodiën van ondermeer ABBA en Boney M. Er is de opkomst van de reggae met Bob Marley. De disco kent een absoluut hoogtepunt. BZN, Luv en George Baker Selection: de Nederlandse groepen doen Vlaanderen daveren. Ook Vlaamse artiesten beleven hoogdagen: Willy Sommers, Jimmy Frey, Marva, John Terra en vele anderen. De muzikale films Saturday night fever en Grease vieren hoogtij… Mis geen seconde van de 70's! Elke avond vanaf 19 uur op Stadsradio Halle.

DE STADSPARADE

Zaterdagnamiddag is het tijd voor de Stadsparade! Mike Mordillo presenteert een tweeledig hitprogramma tussen 14 en 16 uur. Om 14 uur krijg je de Goed Gevoel Top 20, de lijst met de populairste singles op Stadsradio Halle van dit moment. Om 15 uur is er de Gouden Hitlijst, het beste uit de hitparade van x aantal jaar geleden. Dat kan een lijst uit de jaren 60, 70, 80 of 90 zijn.

Dansradio met Tania

Het weekend wordt bij Stadsradio Halle ingezet met de beste disco, soul en funk van de jaren 60, 70 en 80. Herbeleef de hoogdagen van de discotheken, dans op de hits van Boney M, Chic, Barry White, Billy Ocean, Donna Summer, Kool & The Gang, ABBA, James Brown, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, … (Her)ontdek funky klassiekers en vergeten dansparels terwijl een spiegelbol je woonkamer verlicht. DJ van dienst is Tania Van Assche. Let’s dance!