Het is inmiddels alweer zo'n 15 jaar geleden dat ik voor het eerst van het Eindhovens Dagblad de titel "Stadskunstenaar" van Eindhoven kreeg, en er is sinds die tijd veel veranderd,  ja ik ben en blijf elke dag creatief bezig en ik teken en schilder nog steeds, dat doe ik nu al 50 jaar, en dat zal nooit meer veranderen,  inmiddels doe ik ook veel andere dingen bij, want mijn creativiteit is onbegrensd.

Op 12 augustus 2017 heb ik Stichting Dwaalhaas met het KvK nummer 69071004 opgericht, non-profit, sociaal, subsidievrij met "waar mogelijk" liefst ( voor de deelnemers / bezoekers ) gratis of bijna gratis projecten. Kunst moet voor iedereen toegankelijk zijn en niet alleen de (financiële) elite. 

Stadskunstenaar of Levenskunstenaar ? 

Deze website is "under construction"

Het Inkijkmuseum is het kleinste museum van de stad Eindhoven, maar het beheert wellicht de grootste hedendaagse internationale kunsttentoonstelling die Nederland rijk is.

Het is een locatie waar op micro niveau de meest verschillende activiteiten plaats vinden: muziek en kleinkunst voorstellingen, exposities, artist-in-residence, hostel (Bed & Paintings) en groepsaccommodaties, restaurant, woonhuis en uitvalsbasis van een internationaal opererend theaterprogramma.

Het kunstproject Show Your Hope is voortgekomen uit de behoefte om werk van humanitaire organisaties te verbinden met de vrije denkwijze van de kunst en de praktische denkwijze die hoort bij de realiteit. 

Op uitnodiging maken kunstenaars een klein schilderij met het thema Show Your Hope. in 2010 deden al meer dan 500 kunstenaars uit 130 verschillende landen doen mee aan dit project.  waaronder ook ik.

dit project loop nog steeds, zie de site voor meer info

AVI is specialist in het digitaal printen van reclame op doek, voor binnen en buiten....

in 1999 sponsorde ze 2 grote vlaggen met prints van mijn werk tbv mijn Expositie Wandel Route 

en later is 1 van de vlaggen (4x5 meter) nog gebruikt in het televisie programma "De Vaste Prik" van Omroep Brabant, 

zie de video hier onder... 

Stads Cafe De Vooruitgang

was in 1999 de hoofdsponsor van mijn Expositie Wandel Route 

voor de opening kreeg ik de hele bovenverdieping plus ( voor mijn ruim 50 genodigde gasten ) alle hapjes en drankjes gratis.

het is nu ruim 10 jaar later maar ik ben en blijf iedereen altijd dankbaar voor wat ze ooit voor mij mogelijk gemaakt hebben.

deze site stadskunstenaar.nl is altijd onder constructie in de hoop om hier steeds weer nieuwe en oude bedrijven aan toe te voegen.