AKTIVITETER

Kort om föreningens aktiviteter

SPARV har ingen direkt inriktning inom spelhobbyn utan håller på med det mesta, eller har hållit på med det vid något tillfälle. Det finns mycket vi inte kan skriva ner har för sidan skulle bli för lång men har är en liten sammanfattning av föreningens huvudaktiviteter just nu. Vill man hålla på med något annat inom nördhobbyn får man jättegärna kontakta oss. Föreningen sitter på mycket resurser och vi är alltid på att göra nya saker.


DISCORD

Man behöver inte vara medlem för att hänga på vår Discord. Kom bara in och säg hej.


LAN

Varje påsk är föreningen värdar för ett större LAN. 200 datorer på plats, feta priser och turneringar. Sparv-LAN har sin egen sida och vill man ha mer information kan man läsa vidare på den.

Läs mer...


ROLLSPEL

Föreningen håller ständigt en eller fler rollspelsgrupper gående. Är du intresserad av rollspel och skulle vilja komma i kontakt med en spelgrupp? Längtar du efter att upptäcka nya spännande rollspel? Kontakta oss!


JUGGER

Jugger är ett fysiskt lagspel som spelas med markerstavar som kallas pompor. SPARV har en grupp som samlas och spelar då och då.


BRÄDSPEL

Föreningen har ett stort bibliotek av brädspel. Allt från frågesport till taktikspel som är svårt att avsluta på en kväll. Vill man prova ett av föreningens brädspel så kan man besöka Kort i Kubik, Arvikas egna spelbutik. Där huserar föreningens spelbibliotek och man kan sitta på plats och spela.


WARHAMMER

Det finns ett gäng med trogna Warhammerspelare i Arvika och ett par av dem håller evenemang i föreningens namn. Nu för tiden så håller de till i Kort i Kubik.