Sparv – Spel i Arvika är en förening som verkar för spel och spelkultur i västra Värmland, där tillgänglighet och delaktighet för alla ligger i fokus.

Hos oss finner du de flesta spelkulturyttringar såsom LAN, figur- och konfliktspel, rollspel, samlarkortspel, brädspel och lajv.

Vi vill välkomna alla spelintresserade till våra öppna spelkvällar som vi håller varannan lördag, där kan du träffa hjälpsamma och trevliga personer, testa både nya och gamla spel – både digitalt och analogt!

Vi arrangerar även Sparvs årliga påsk-LAN där man kan delta i tävlingar och olika upptåg och spektakel! Hoppa gärna in på vår discord-kanal för att prata med vänner eller för att hitta nya spelare att spela med!

Föreningen lever på sina medlemmar, ni är viktiga för oss! Blir man medlem så får man tillgång till mycket mer, mer info om hur man blir medlem finns här.

Gilla oss gärna på facebook och håll koll här på hemsidan för mer information kring våra evenemang!

Nyheter

2017-09-07 Sparv firar 10 år

I år så är det Sparvs 10 års jubileum och det ska firas med pompa och ståt!

Den 4-5:e november kommer vi slå på stort och sätta upp ett evenemang med blandad kompott av spelaktiviteter.

Läs mer...


2017-03-01 Sparv-LAN 2017

Sparv-LAN har i år fått en ny egen sida! Check it out!

Den väldigt rosa sidan

Den är väldigt rosa... Det är för att Sparv-LANs färg är rosa i år. Man kan anmäla sig till funktionär om man känner för det. Spana på våra tävlingar eller vänta på biljettsläpp!