Sparv – Spel i Arvika är en förening som verkar för spel och spelkultur i västra Värmland, där tillgänglighet och delaktighet för alla ligger i fokus.

Hos oss finner du de flesta spelkulturyttringar såsom LAN, figur- och konfliktspel, rollspel, samlarkortspel, brädspel och lajv.

Vi vill välkomna alla spelintresserade till våra öppna spelkvällar som vi håller varannan lördag, där kan du träffa hjälpsamma och trevliga personer, testa både nya och gamla spel – både digitalt och analogt!

Vi arrangerar även Sparvs årliga påsk-LAN där man kan delta i tävlingar och olika upptåg och spektakel! Hoppa gärna in på vår discord-kanal för att prata med vänner eller för att hitta nya spelare att spela med!

Föreningen lever på sina medlemmar, ni är viktiga för oss! Blir man medlem så får man tillgång till mycket mer, mer info om hur man blir medlem finns här.

Gilla oss gärna på facebook och håll koll här på hemsidan för mer information kring våra evenemang!


Nyheter

2018-01-21 Sparv-LAN 2018

*drumroll* Då var det dags igen! Sparv-LAN 2018 har fått en tid och plats!

SPARV-LAN 2018


2017-11-09 Föreningen har vunnit pris!

Den 8:e november så mottog föreningen Arvikas kommunpris med motivationen "Föreningen som gör det möjligt för Arvikabor i olika åldrar att umgås och utvecklas inom såväl e-sport som klassiska brädspel".

Vi tackar ödmjukast för priset och använder det som sporre för framtida engagemang.


2017-09-07 Sparv firar 10 år

I år så är det Sparvs 10 års jubileum och det ska firas med pompa och ståt!

Den 4-5:e november kommer vi slå på stort och sätta upp ett evenemang med blandad kompott av spelaktiviteter.

Läs mer...