Sommerfit

Sommerfit

Der kommer hele tiden nye begreber i det danske sprog, og et af de seneste er ordet ”sommerfit”. Sommerfit handler om, at man bliver klar til bikinisæsonen på meget kort tid, og derved ikke behøver at tænke så ”meget” på sin krop resten af året. Det er ikke et påskud for at gå og fede den resten af året, men derimod et hjælpemiddel til folk der søger en ”hurtig” løsning. Man skal dog stadig regne med at læge nogle tid og kræfter i dette projekt.

Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan blive sommerfit. Mange af metoderne handler dog om det samme. Nemlig nogle forskellige øvelser man skal lave hverdag og sund kost. Øvelserne vil typisk tage 20-30 minutter at udføre, hvilket er nemt og overskueligt for de fleste. Derudover kommer kosten. Den vil typisk indeholde råd om, at man ikke skal spise for meget lystbrød, pasta, ris og kartofler. Derimod skal man spise kød og grøntsager. Altså med hvor selv de mest kræsne kan være med.

Hvis man vælger, at det er i år, man skal være sommerklar, så kan det være en god idé at gå sammen med en ven eller veninde, så man kan motivere hinanden til at fortsætte, når man ikke længere synes det er sjovt. Ved at udføre at sommerfit program kan man få den sommerkrop, som man har ventet på.