Søndagsmotion 2022 - KORT

Så er det sidste søndagsmotion for start i 2022, du finder kortene nedenfor. Hvis du vil nørde kort, så kan du finde alle banerne her, og - ja, der er rigtigt - de alle forskellige...

Start er som de foregående ni gange her: maps-link (parkeringsplads ved varmecentral)

Posterne er ude fra lørdag morgen (de bliver sat ud fredag aften), vi samler ind søndag efter 17.

Vi har instruktion ved start søndag klokken 10-12.

Du kan forhåndstilmelde (og betale) her Det koster 25 DKK pr kort, og vi anbefaler et kort pr deltager, ellers går ideen med orienteringsløb altså lidt fløjten ...

Hvis du er medlem af FARUM OK, så er det naturligvis som et almindeligt træningsløb, og du skal ikke betale, ikke igen. Hvis du gerne vil meldes ind, så skriv til os :)

HUSK at lægge dit spor på o-track, du vil kunne finde banerne under dette link: Søndagsmotion (og en kort vejledning her).

  • Så weekendens søndagsmotion er for mellemsvær og svær på de faste poster i Lillevang (bortset fra de poster de deler med let/begynder)

  • Let og begynder er med skærme, klippetænger og flere *nye* billeder - Så let rumpen og se at komme ud i en forårsklædt skov !

  • Viel spaẞ !

Der er mere generel instruktion til orienteringsløb (og søndagsmotion) her

Momenter på svær bane

Udgangspunkt er parkeringsplads ved varmecentralen Frarum Kaserne - Det specifikke startpunkt for banerne fremgår på print.

Koordinaterne til GPS er 55° 49' 23.7288"N 12° 20' 21.0336"E, eller 55.823258, 12.339176 - Se evt maps-link

Bemærk Google mener ikke der er en parkeringsplads - OpenStreetMaps har parkeringsplads med ( her ) , og den findes, faktisk :)