Sensuele massage voor vrouwen

Even helemaal ontspannen... tijd voor jezelf... tijd voor een intense sensuele massage...

...heb jij die behoefte?

Kom dan langs bij een masseur die jou alle aandacht geeft die je nodig hebt. Waan je een godin, in een zeer ontspannen setting: fijne lounge-muziek, zacht licht en een behaaglijke warmte, op een comfortabele massagetafel...

Wat kun je verwachten?

Een sensuele massage duurt minimaal 1,5 uur, en begint altijd met een kennismaking, al dan niet onder het genot van een lekker drankje. Zodra je je op je gemak voelt, krijg je een korte klankschaalmassage, om helemaal zen te worden. Daarna krijg je -begeleid door relaxte loungemuziek- een uitgebreide ontspanningsmassage met lavendelolie, inclusief hoofd- en voetenmassage: je hele lijf komt aan bod. En uiteindelijk krijg je -als je dat wilt- een intense yoni-massage.

Wat is een yoni-massage?

Yoni komt uit het sanskriet en symboliseert de scheppende kracht of vrouwelijke creatieve energie. Het verwijst ook naar het geslachtsdeel van de hindoe-godin Shakti. De masseur raakt langzamerhand alle delen van je yoni-gebied en geeft je een sensatie waarin je je langzamerhand onvoorwaardelijk loslaat en je volledig overgeeft aan je gevoel. Het kan een diepgaande ervaring zijn die je in je kern raakt en veelal ook tot een langdurig sensueel avontuur leidt, dat inspireert en energie geeft.

Meer weten? Bekijk hier een video (4’23) met een heldere uitleg (voor stellen) over hoe de yoni-massage werkt:


Puur jouw genot

De yoni-massage is een erotische massage en kan leiden tot een heerlijk hoogtepunt, of zelfs meerdere. Dat laatste is afhankelijk van jou: jij bepaalt wat er gebeurt, in goed overleg vooraf. Respect en vertrouwen staan daarbij voorop. Belangrijk daarbij is te weten dat het niet om de masseur gaat. Hij is er voor jou; hij geeft en jij ontvangt. Het gaat helemaal om jou, jouw ontspanning en jouw genot!

Over de masseur

De masseur is een goed uitziende, integere en welbespraakte man, met een professionele instelling, die weet wat een vrouw fijn vindt en die je met respect behandelt. Hij heeft ontspanningsmassage- en tantra-workshops gevolgd en jarenlange ervaring in de wereld van de erotiek. Hij wordt regelmatig getest door de GGD, is discreet en hygiënisch, en verwacht dat ook van jou.

Tarief en locaties

De juiste locatie is heel belangrijk voor jouw ontspanning. Wil je het graag in een vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld bij jou thuis? Of juist op een spannende locatie? Dat kan allemaal. In overleg is veel mogelijk.

Het tarief is 60 euro, exclusief eventuele reis- en locatiekosten.


Locaties:

Bij de masseur in zijn salon: 60 euro

Bij jou thuis: 60 euro exclusief reiskosten

In een club, hotel, privésauna of op een andere locatie: 60 euro exclusief reis- en locatiekosten.

Contact

Ben je toe aan een sensuele massage? Of wil je eerst nog even contact met de masseur? Dat kan op de manier die jij wenst, laat dit weten door het contactformulier hieronder in te vullen. De masseur neemt dan contact met je op. Uiteraard heel discreet...

Trakteer jezelf op een welverdiende sensuele massage!