Info

LIGGING

Melkveebedrijf in een U-hoeve uit 1750, gelegen in een rustige, groene omgeving nabij het fietsroutenetwerk en wandelgebieden. De ideale locatie voor een rustige vakantie in een groen, glooiend landschap.

Centraal gelegen tussen Hasselt, Maastricht, Tongeren, Sint-Truiden en Genk. We liggen op fietsafstand van Bokrijk, Plopsa Indoor, Japanse tuin en Ethias Arena.

LOGIES

Onze vroegere schuur is omgebouwd tot 2 ruime appartementen met elk een eigen ingang, 2 slaapkamers, living, badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Mogelijkheid om bedlinnen te huren. Fietsen en go-carts aanwezig.

TROEVEN

De kinderen kunnen het leven op de boerderij ervaren door te helpen bij het voederen en melken van de koeien. Op onze boerderij leven ongeveer 80 melkkoeien, 40 jongvee dieren en 10 kalveren. Onze melkkoeien staan in de winter in de grote ligboxenstal en in de zomer lopen ze in de weide rond de boerderij. Bij onze boerderij behoort 30 ha grond. De helft van deze grond is grasland voor de koeien en het jongvee. De andere helft is bestemd voor snijmaïs en graangewassen.