Brf Silverlönnen

Varmt välkomna till oss

Silverlönnen

Föreningen består av tre hus som ligger på Brotorps allé 1-4 och Vinthundsgatan 111-115 i Järvastaden, Sundbyberg. Vår förening har totalt 84 lägenheter som byggdes under 2011-2012.

Silverlönnen är uppdelad i tre huskroppar, där två inhägnar en lummig innergård som vi delar med vår grannförening Brotorps entré. Den tredje huskroppen ligger på Brotorps allé och vetter ut mot en radhuslänga.


Närområdet

Föreningen är belägen i närheten av Ursviks motionsspår, nära ett flertal dagis och skolor, en ICA-butik och den omtalade Mulle Mecks lekpark. Silverlönnen har gångavstånd till Igelbäckens naturreservat och Hallonbergens tunnelbana, samt Ulriksdals pendelstågsstation. Dessutom finns vi ett stenkast från Friends Arena som har nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia, som granne.


Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer i föreningen och dess närområde, kan du prenumerera på vårt digitala utskick.

För att ge oss tillåtelse att skicka information till din e-post behöver du skicka ett mejl till styrelsen@silverlonnen.se och ange vilken e-postadress du vill att vi lägger till i våra register. Utskicket kommer ungefär månadsvis, förutsatt att det finns något att informera om. Du kan enkelt avregistrera dig när du vill.


Vid inflytt

Vid inflytt ansvarar du själv för namnändring på dörr samt brevlådan detta gör du hos Wiab. Behöver du utdrag ur lägenhetsförteckningen kontaktar du våran fastighetsförvaltare SBC