Vrouwenweekend


VROUWENWEEKEND 2020

Aan de dames:

Zoals vermeld en geweten gaat het Vrouwenweekend dit jaar door op 7 en 8 maart 2020! We gaan dit jaar Lille of Rijsel onveilig gaan maken😄.

We vertrekken dus met de trein de zaterdag morgen vroeg en komen de zondagavond ( als alles meevalt😉 ) terug thuis.

We zijn het programma nog aan het uitwerken en moeten nog op prospectie, maar het plan bestaat er voorlopig in om de zaterdag Lille met een busje te bezoeken. Zo krijgen we de kans na te gaan wat er te bezoeken valt of wat er leuk uit ziet!

Op vraag van verschillende deelneemsters willen we het dit jaar wat “ rustig" houden! Hiermee bedoelen we vooral rekening houden met degene die niet meer zo mobiel zijn! Dit zal er waarschijnlijk vooral op neerkomen dat we geen “verplichte" bezoeken gaan doen aan musea en dergelijke.

We willen vooral het gezellig samenzijn accentueren!!

De mensen die willen gebouwen of musea of andere gaan bezoeken, zullen daar zeker de kans toe krijgen. Wie wil gaan shoppen, kan ook, en wie ergens rustig wil genieten, zal daar ook de mogelijkheid toe hebben.

Overnachten, ontbijten en ook het avondmaal willen we zeker allen samen doen!!

We willen ons dus niet zozeer focussen op alles aan iedereen op te dringen, maar wat vrijheid te laten voor persoonlijke voorkeuren in groepjes.

Ik hoop van harte dat iedereen zich daar wat kan in vinden. We houden iedereen nog verder op de hoogte , en zien er alvast naar uit.

Nu reeds ingeschreven:

Diane en Viviane, Martine , Emilienne, Hilde D, Hilde M, Vera , Josee, Bianca, Kathleen, en Katrien (Daan, Nathalie en Veerle zijn ingeschreven onder voorbehoud )

Indien nog vrouwen ook interesse zouden hebben , gelieve dit zo vlug mogelijk te laten weten aub.

Jullie kunnen reacties of vragen steeds richten naar mij k.vanderjeught@hotmail.be

Tot gauw

Bianca, Katrien en Josée