Sallvation Gospelkor

“Vi er et stærkt sammentømret kor, der formidler glæde, håb, trøst og energi, som er det, gospelmusik handler om...”

Sallvation Gospelkor blev startet i landsbyen Sall ved Hammel. Koret er en selvstændig forening, og har gennem årene bevæget sig igennem alle genrer i gospelmusikken. I dag står korleder Hans Ole Munkgaard i spidsen for koret, og med sine egne arrangementer har han givet koret en særlig lyd, og et repertoire der spænder fra Negro spirituals over traditionel gospel til helt nye fortolkninger gospel musik.

Korleder Hans Ole Munkgaard

Komponist, sanger, guitarist, pianist, kapelmester, arrangør og korleder med et stort drive. Hans kan skrive “alt i musik” på visitkortet, og uanset om han spiller guitar på en bar i midtbyen, står i spidsen for “luftens helte”, eller Sallvation Gospelkor, så brænder han igennem, og smitter alle med sit engagement og store passion for musik. Det er Hans, der sørger for, at koret har den helt rigtige gospel-sound.

Pianist Van Silvére

Van har stor musikalsk erfaring fra sit arbejde som underviser på musikskole, efterskole og højskole, og musikalske bidrag til teater, musicals, happenings og forskellige bands. I Sallvation er han en dygtig, trofast og højt skattet pianist, som har fulgt koret i tykt og tyndt. Van er en uundværlig del af koret, og han bakker os op, og tryller med tangenterne når vi optræder.

Både korleder og pianist er uddannede musikere, og de står i spidsen for et ambitiøst kor, der hele tiden arbejder på at dygtiggøre sig.

“Sognepræst Vibeke Boye Lisbjerg takkede varmt koret for den helt specielle oplevelse, det havde været med Sallvation Gospelkor som en del af gudstjenesten, og gav udtryk for, at hun havde lyst til at kramme hele verden - inspireret af korets optræden.”

Vibeke Boye Lisbjerg, Sognepræst

Har du lyst til at synge gospel?

Vi øver hver mandag aften hele året rundt - kun afbrudt af sommer- og juleferier. Vi synger 4-stemmigt, og vi optager nye kormedlemmer 3 gange om året. Selvom vi er ambitiøse, er der altid plads til smil og latter, og vi går hjem med den dejlige følelse i kroppen man får, når man synger gospel.

Hvis du gerne vil prøve at synge med os, så kontakt Jeanette Fisker på mail jandersenfisker@gmail.com eller find os på Facebook.

Vil du vide mere?

Du kan får svar på spørgsmål om muligheder for koncert eller andre arrangementer ved henvendelse til Ursel Mrohs på tlf. 42 51 93 15 eller mail ursel-mrohs@salldata.dk

“Gudstjenesten bar præg af højtidelighed og inderlighed med høj, stor stemning og livlighed...Det gav uendelig stor mening med denne blanding, og jeg blev rørt til tårer...Det var en meningsgivende gudstjeneste, og Gospelkoret fik næsten taget til at løfte sig på Ulstrupbro Kirke.”

Eva Graabek

Specielle arrangementer

Folkekirken har et særligt tilbud til hørehæmmede. Folkekirkens Arbejde for Hørehæmmede Vest for Storebælt ledes af Landsdelspræst Søren Skov Johansen. Vi har samarbejdet med Søren Skov Johansen ved flere gudstjenester, så hvis du vil vide mere om koret, eller om gudstjenester for hørehæmmede, kan han kontaktes på Tlf. 29 66 06 50.

“Sognepræst Hanne Ellemann Rytter takkede varmt koret for den helt unikke oplevelse, det havde været med Sallvation Gospelkor som en del af gudstjenesten. Det hele gik op i en højere enhed…. de sætter spor… jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Sallvation Gospelkor til en gudstjeneste.”

Hanne Ellemann Rytter, Sognepræst