ஸ்ரீ சத்யசாயி சுப்ரபாதம்
Sri Sathya SAI Suprabhatham
ஈச்வராம்பா ஸுத ஸ்ரீமன்
ஈச்வராம்பா ஸுத ஸ்ரீமன்
பூர்வா ஸந்த்யா ப்ரவர்த்ததே
பூர்வா ஸந்த்யா ப்ரவர்த்ததே
உத்திஷ்ட ஸத்ய ஸாயிச
உத்திஷ்ட ஸத்ய ஸாயிச
கர்த்தவ்யம் தைவ மாஹ்னிகம்
கர்த்தவ்யம் தைவ மாஹ்னிகம்
உத்திஷ்டோத்திஷ்ட பர்த்தீச
உத்திஷ்டோத்திஷ்ட பர்த்தீச
உத்திஷ்ட ஜகதீபதே
உத்திஷ்ட ஜகதீபதே
உத்திஷ்ட கருணா பூர்ண
உத்திஷ்ட கருணா பூர்ண
லோக மங்கள ஸித்தயே
லோக மங்கள ஸித்தயே
சித்ராவதீ தடவிசால ஸுசாந்த ஸௌதே
சித்ராவதீ தடவிசால ஸுசாந்த ஸௌதே
திஷ்டந்தி ஸேவக ஜனாஸ்தவ தர்சனார்த்தம்
திஷ்டந்தி ஸேவக ஜனாஸ்தவ தர்சனார்த்தம்
ஆதித்ய காந்திரனுபாதி ஸமஸ்த லோகான்
ஆதித்ய காந்திரனுபாதி ஸமஸ்த லோகான்
ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
த்வந்நாம கீர்த்தன ரதாஸ் தவ திவ்ய நாம
த்வந்நாம கீர்த்தன ரதாஸ் தவ திவ்ய நாம
காயந்தி பக்தி ரஸபான ப்ரஹ்ருஷ்ட சித்தா
காயந்தி பக்தி ரஸபான ப்ரஹ்ருஷ்ட சித்தா
தாதும் க்ருபா ஸஹித தர்சனமாசுதேப்ய :
தாதும் க்ருபா ஸஹித தர்சனமாசுதேப்ய :
ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
ஆதாய திவ்ய குஸுமானி மனோஹராணி
ஆதாய திவ்ய குஸுமானி மனோஹராணி
ஸ்ரீ பாத பூஜன விதிம் பவ தங்க்ரிமூலே
ஸ்ரீ பாத பூஜன விதிம் பவ தங்க்ரிமூலே
கர்த்தும் மஹோத்ஸுக தயா ப்ரவிசெந்தி பக்தா ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
கர்த்தும் மஹோத்ஸுக தயா ப்ரவிசெந்தி பக்தா ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
தேசாந்தராகத புதாஸ்தவ திவ்ய மூர்த்திம்
தேசாந்தராகத புதாஸ்தவ திவ்ய மூர்த்திம்
ஸந்தர்சனாபிரதி ஸம்யுத சித்த வ்ருத்யா
ஸந்தர்சனாபிரதி ஸம்யுத சித்த வ்ருத்யா
வேதோக்த மந்த்ர படனேன லஸந்த்ய ஜஸ்ரம் ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
வேதோக்த மந்த்ர படனேன லஸந்த்ய ஜஸ்ரம் ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
.சிருத்வா தவாத் புத சரித்ரம் அகண்ட கீர்த்திம்
.சிருத்வா தவாத் புத சரித்ரம் அகண்ட கீர்த்திம்
வயாப்தாம் திகந்தர விசால தராதலேஸ்மின்
வயாப்தாம் திகந்தர விசால தராதலேஸ்மின்
ஜிக்ஞாஸு லோக உபதிஷ்டதி சாச்ர மேஸ்மின் ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
ஜிக்ஞாஸு லோக உபதிஷ்டதி சாச்ர மேஸ்மின் ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
ஸீதா ஸதீ ஸம விசுத்த ஹ்ருதம்புஜாதா
ஸீதா ஸதீ ஸம விசுத்த ஹ்ருதம்புஜாதா
பஹ்வங்கனாஹ் கரக்ருஹீத ஸுபுஷ்ப ஹாரா
பஹ்வங்கனாஹ் கரக்ருஹீத ஸுபுஷ்ப ஹாரா
ஸ்துன்வந்தி திவ்ய நுதிபி ஃபணிபூஷணம் த்வாம்
ஸ்துன்வந்தி திவ்ய நுதிபி ஃபணிபூஷணம் த்வாம்
ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பகவன் தவ ஸுப்ரபாதம்
ஸுப்ரபாதமிதம் புண்யம்
ஸுப்ரபாதமிதம் புண்யம்
யே படந்தி தினே தினே
யே படந்தி தினே தினே
தேவிசந்தி பரந்தாம
தேவிசந்தி பரந்தாம
ஞான விக்ஞான சோபிதா :
ஞான விக்ஞான சோபிதா :
மங்களம் குரு தேவாய
மங்களம் குரு தேவாய
மங்களம் ஞான தாயினே
மங்களம் ஞான தாயினே
மங்களம் பர்த்தி வாஸாய்
மங்களம் பர்த்தி வாஸாய்
மங்களம் ஸத்ய ஸாயினே
மங்களம் ஸத்ய ஸாயினே
____________________________________________
Easwarambaa Suthah Sriman
Easwarambaa Suthah Sriman
Poorva Sandhya Pravarthathe
Poorva Sandhya Pravarthathe
Utthishta Sathya-Sayeesha
Utthishta Sathya-Sayeesha
Karthavyam Daivamahnikam
Karthavyam Daivamahnikam
Utthishthothishta Partheesha
Utthishthothishta Partheesha
Uthishta Jagateepathe
Uthishta Jagateepathe
Utthishta Karunapoorna
Utthishta Karunapoorna
Lokamangala Siddhaye
Lokamangala Siddhaye
Chitravathi Thata Vishala Sushantha Soudhe
Chitravathi Thata Vishala Sushantha Soudhe
Thisthanthi Sevakajanah Sthava Darshanartham
Thisthanthi Sevakajanah Sthava Darshanartham
Aadithya-Kanthiranubhati Samastha Lokaan
Aadithya-Kanthiranubhati Samastha Lokaan
Sri Sathya Sai Bhagawan, Thava Suprabhata
Sri Sathya Sai Bhagawan, Thava Suprabhata
TThwannama-Keerthana-raathasthava Divyanaama
TThwannama-Keerthana-raathasthava Divyanaama
Gayanthi Bhakti-rasapanaa-Prahrishta Chitthaah
Gayanthi Bhakti-rasapanaa-Prahrishta Chitthaah
Daathum Kripassahita-Darshnamshu tebhyah
Daathum Kripassahita-Darshnamshu tebhyah
Sri Sathya Sai Bhagawan Thava Suprabhatam
Sri Sathya Sai Bhagawan Thava Suprabhatam
Aadaaya Divya-Kusumani Manoharaani
Aadaaya Divya-Kusumani Manoharaani
Sripaadapoojanavidhim Bhavadandhri-Moole
Sripaadapoojanavidhim Bhavadandhri-Moole
Kartum Mahothsukathaaya Pravishanthi Bhaktaah
Kartum Mahothsukathaaya Pravishanthi Bhaktaah
Sri Sathya Sai Bhagawan, Thava Suprabhatam
Sri Sathya Sai Bhagawan, Thava Suprabhatam
Desaantaraagatha-Budaasthava Divyamoorthim
Desaantaraagatha-Budaasthava Divyamoorthim
Sandarshnaabhirathi-Sanyutha-Chiththvruthyaa
Sandarshnaabhirathi-Sanyutha-Chiththvruthyaa
Vedoktha Manthrapathanena Lasanthyajastram
Vedoktha Manthrapathanena Lasanthyajastram
Sri Sathya Sai Bhagawan, Thava Suprabhatam
Sri Sathya Sai Bhagawan, Thava Suprabhatam
Shruthva Thavaadbhutha Charithram Akhanda Keerthim
Shruthva Thavaadbhutha Charithram Akhanda Keerthim
Vyaaptham Diganthara Vishaala Dharaathalesmin
Vyaaptham Diganthara Vishaala Dharaathalesmin
Jignaasu Lokau pathishtathi Chaasramesmin
Jignaasu Lokau pathishtathi Chaasramesmin
Sri Sathya Sai Bhagawan Thava Suprabhatham
Sri Sathya Sai Bhagawan Thava Suprabhatham
Seetha Sathi Sama Vishuddha Hridambhujaathaah
Seetha Sathi Sama Vishuddha Hridambhujaathaah
Bahvanganaa Karagruheetha Supushpa Harah
Bahvanganaa Karagruheetha Supushpa Harah
Sthunvanthi Divyanuthibhih Phanibhushanam Thwaam
Sthunvanthi Divyanuthibhih Phanibhushanam Thwaam
Sri Sathya Sai Bhagawan, Thava Suprabhatam
Sri Sathya Sai Bhagawan, Thava Suprabhatam
Suprabhatham Idam Punyam Ye
Suprabhatham Idam Punyam Ye
Patanthi Dine Dine
Patanthi Dine Dine
Tey Vishanthi Param Dhaama
Tey Vishanthi Param Dhaama
Jnaana Vijnaana Shobhithaah
Jnaana Vijnaana Shobhithaah
Mangalam Guru Devaaya
Mangalam Guru Devaaya
Mangalam Jnaana Dhaayine
Mangalam Jnaana Dhaayine
Mangalam Parthi Vaasaaya
Mangalam Parthi Vaasaaya
Mangalam Sathya Saayine
Mangalam Sathya Saayine
DOWNLOADS
DOWNLOADS