விநாயகர் & குரு-Vinayagar & Guru
ஓம் ஸ்ரீ சாய்ராம்
ஓம் ஸ்ரீ சாய்ராம்
விநாயகர் ஸ்லோகம்
விநாயகர் ஸ்லோகம்
______________________________________________________
சுக்லாம் பரதரம் விஷ்ணும் சசிவர்ணம் சதுர்ப்புஜம்
சுக்லாம் பரதரம் விஷ்ணும் சசிவர்ணம் சதுர்ப்புஜம்
ப்ரசன்ன வதனம் த்யாயேத் சர்வ விக்நோப சாந்தயே
ப்ரசன்ன வதனம் த்யாயேத் சர்வ விக்நோப சாந்தயே
குரு ஸ்லோகம்
குரு ஸ்லோகம்
___________________________________
குரு பிரம்மா குரு விஷ்ணு
குரு பிரம்மா குரு விஷ்ணு
குரு தேவோ மகேஸ்வர;
குரு தேவோ மகேஸ்வர;
குரு சாஷாத் பரப்பிரம்மா
குரு சாஷாத் பரப்பிரம்மா
தஸ்மை ஸ்ரீகுருவே நமஹ
தஸ்மை ஸ்ரீகுருவே நமஹ
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
AUM SRI SAIRAM
AUM SRI SAIRAM
Vinayagar Slokam
Vinayagar Slokam
________________________________
Shuklaam Bharadharam Vishnum Sasivarnam Chathurbhujam
Shuklaam Bharadharam Vishnum Sasivarnam Chathurbhujam
Prasanna Vadhanam dhyaayeth Sarva Vignobha Santhaye
Prasanna Vadhanam dhyaayeth Sarva Vignobha Santhaye
Guru Slokam
Guru Slokam
_____________________
GururBrahma GururVishnu GururDevo Maheshwaraha
GururBrahma GururVishnu GururDevo Maheshwaraha
Guru Saakshaat ParaBrahma Tasmai Sri Gurave Namaha
Guru Saakshaat ParaBrahma Tasmai Sri Gurave Namaha
DOWNLOADS
DOWNLOADS