Search this site
Embedded Files
Skip to main content
Skip to navigation
Chitlapakkam SAI SAMITHI
Home
Know & Reach us
Divine Manifestations
PRAYERS-துதிகள்
Vilakku Pooja-விளக்கு பூஜை
பஜனாவளி-Bhajanavali Online
GUIDELINES-நெறிமுறைகள்
EVENTS
Sri Sathya SAI Bhagawan Centenary
Monthly Program
திருவாதிரை Song List
Gallery
SAI SAMARPANAM
பாலவிகாஸ்-Balvikas
Thought for the day
SWAMY's Letters
SAI LINKS
OTHERS
Subscribe
Chitlapakkam SAI SAMITHI
மங்கள ஹாரத்தி - ஸமஸ்த லோகா ,ஜெய் போலோ,விபூதி மந்த்ரம்
Mangala Harathi - Samastha loka,Jai Bolo,Vibhoothi Mantram
ஓம் ஸ்ரீ சாய்ராம்
மங்கள ஆரத்தி
ஓம் ஜெய் ஜகதீச ஹரே ஸ்வாமி ஸத்ய ஸாயி ஹரே
பக்த ஜனா ஸம்ரக்ஷக (2)
ப
ர்
த்தி மஹேச்வரா ஓம் ஜெய் ஜகதீச ஹரே
சசி வதனா ஸ்ரீ கரா ஸர்வ ப்ராண பதே
ஸ்வாமி ஸர்வ ப்ராண பதே
ஆச்ரித கல்பலதீகா (2)
ஆபத் பாந்தவா ஓம் ஜெய் ஜகதீச ஹரே
மாதா பிதா குரு தய்வமு மரி அந்தயு நீவே
ஸ்வாமி மரி அந்தயு நீவே
நாத ப்ரஹ்ம ஜகன்னாதா (2)
நாகேந்த்ரா சயனா ஓம் ஜெய் ஜகதீச ஹரே
ஓம் கார ரூபா ஓஜஸ்வி ஓ சாயி மஹாதேவா
சத்ய சாயி மஹாதேவா
மங்கள ஹாரதி அந்துகொ (2)
மந்தர கிரிதாரி ஓம் ஜெய் ஜகதிச ஹரே
நாராயண நாராயண ஓம் ஸத்ய நாராயண நாராயண நாராயண ஓம்
நாராயண நாராயண ஓம் ஸத்ய நாராயண நாராயண ஓம் ஸத்ய
நாராயண நாராயண ஓம் ஓம் ஜெய் ஸத்குரு தேவா
(3)
ஓம் சாந்தி : சாந்தி : சாந்தி
_______________
ஸமஸ்த லோகா ஸ்ஸுகினோ... பவந்து (3)
ஜெய் போலோ பகவான் ஸ்ரீ ஸத்ய ஸாயி பாபாஜி கி... ஜெய்
_______________
விபூதி மந்த்ரம்
பரமம் பவித்ரம் பாபா விபூதிம்
பரமம் விசித்ரம் லீலா விபூதிம்
பரமார்த்த இஷ்டார்த்த மோக்ஷ ப்ரதானம்
பாபா விபூதிம் இதமாச்ரயாமி
_______________
AUM SRI SAIRAM
MANGALA HARATHI
Om Jaya Jagadheesa Harey Swami Sathya Sai Harey
Bhaktha Jana Samrakshaka (2)
Parthi Maheshwara Om Jaya Jagadheesa Harey
Sashi Vadhana Sree Karaa Sarva Praana Pathey,
Swami Sarva Praana Pathey
Aasritha Kalpa Latheeka (2)
Aasritha Kalpa Latheeka Aapadh Baandhavaa
Om Jaya Jagadheesa Harey
Maatha Pitha Guru Dhaivamu Mari Anthayu Neevey
Swami Mari Anthayu Neevey
Naadha Brahma Jagan Naatha (2)
Naagendra Shayanaa Om Jaya Jagadheesa Harey
Omkaara Roopa Ojaswi Om Saayi Mahadeva
Sathya Saayi Mahadeva
Mangala Aarathi Anduko (2)
Mandhara Giridhari Om Jaya Jagadheesa Harey
Narayana Narayana Om Sathya Narayana Narayana Narayana Om
Narayana Narayana Om Sathya Narayana Narayana Om Sathya
Narayana Narayana Om Om Jai Sad Guru Devaa
(3)
VIBHOOTHI MANTRAM
Paramam Pavithram Baba Vibhoothim
Paramam Pavithram Leelaa Vibhoothim
Paramaartha Ishtartha Moksha Pradhaanam
Baaba Vibhoothim Idhamaasrayaami
_______________
DOWNLOADS
Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse