Activiteiten

Training

De wekelijkse training vindt plaats op drie velden in de sporthal waarbij het niveau per veld door onze trainers wordt aangepast aan het niveau van de spelers.

De trainer is een van de sleutelfiguren binnen de vereniging. Hij is mede sfeerbepalend binnen het team. Gezien de doelstelling van RVC heeft de trainer in éérste instantie oog voor het plezier van zijn/haar groepsleden in het spel.

Toernooien

Twee keer per seizoen spelen we op de trainingsavond een zogenaamd vriendentoernooi. Er worden gelijkwaardige teams geformeerd uit alle leden van de vereniging en familie, vrienden en kennissen kunnen op die avond gratis meespelen. Individuele inschrijving is mogelijk. Je wordt dan ingedeeld bij een team maar ook inschrijving van een compleet team behoort tot de mogelijkheden. De avond wordt afgesloten met een gezellige bijeenkomst met een hapje en een drankje in de kantine van de sporthal. Wil je een keer meedoen? kijk dan bij Nieuws en actualiteiten in de agenda en neem contact op met rvchelmond@gmail.com

Competitie

Afhankelijk van het aantal leden worden jaarlijks een aantal teams van RVC ingeschreven in de Cialfo recreantencompetitie in De dreef in Aarle-Rixtel. Deelname aan de competitie is geheel op vrijwillige basis.

Eens per twee weken wordt hier op de vrijdagavond een competitie gespeeld in twee klassen. RVC neemt op dit moment met twee teams deel in de tweede klassen en een team in de eerste klasse.

De avond begint om 20.30 uur met de eerste wedstrijden en duurt tot ongeveer 23.00 uur

Beachvolleybal

Jaarlijks organiseert RVC een tweedaags beachvolleybal-event waarbij de parkeerplaats van de VEKA sporthal door onze sponsor samen met onze vrijwilligers omgetoverd wordt tot een heus strand. Onder het genot van de nodige hapjes en verfrissingen kunnen de deelnemers meedoen aan een toernooi onderverdeeld in twee klassen: 6 tegen 6 voor de minder ervaren teams, en 4 tegen 4 voor de gevorderden. Voor de kinderen is er een springkussen zodat ook zij zich helemaal kunnen uitleven. De opbrengst van dit event is bestemd voor een goed doel. Kijk voor meer informatie op deze site onder het kopje 'beachvolleybal'.