Kinderrugzakken

Een leuke rugzak voor je kind

Ook als je op zoek bent naar een leuke rugzak voor je zoontje of dochtertje valt er veel te kiezen. Kleur, model, grootte, merken, het is logisch als je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Je wilt natuurlijk een goede kinder rugzak kopen. Hieronder zetten we handige informatie voor je op een rijtje zodat de keuze misschien wat makkelijker wordt.

De eerste rugzak

De eerste rugzak van een kind is vaak een cadeau van de ouders, later gaan ze zich zelf bemoeien met de keuze. Natuurlijk begint de schooltijd met de allereerste rugzak, dat is vaak een vrolijk gekleurde rugzak met een leuke print. Naarmate ze ouder worden krijgen kinderen steeds meer een eigen mening, ook over de rugzak die ze wel of niet willen dragen. Gelukkig zijn er zoveel verschillende soorten dat er zelfs voor de meest kritische kleuter wel wat te vinden is.

Ouders gaan vaak voor praktisch, kinderen gaan vaak voor uitstraling van een rugzak. Vooral voor jonge kinderen valt je oog vaak op een vrolijk gekleurde rugzak met leuke dierenprints bijvoorbeeld. Bijna alle kinderrugzakken zijn naast leuk ook functioneel met verschillende ritsen en voldoende vakjes. De fabrikanten zorgen er daarnaast voor dat er waterafstotend materiaal wordt gebruikt en de rugzakken tegen een stootje kunnen.

Natuurlijk is de rugzak handig voor op school, daarnaast kun je 'm ook meenemen op vakanties en logeerpartijtjes bij opa en oma. Lief en klein voor de jongste kinderen, een wat serieuzere voor de basisschool gangers en een stoere trendy rugzak voor de middelbare scholier. Het kan allemaal!