Velkommen.


VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE RVG (NYE ÅPNINGSTIDER)

Det er veldig gledelig å konstatere at Rud Vintage Garage har passert 5 års drift med kjøp / salg / kommisjon i veteranbilmarkedet. Vi satt tidlig fornøyde kunder, solid rykte og service som de viktigste målene, og det er vi stolt over å ha lykkes med.

Advarslene var mange om at RVG ikke kom til å bli en langvarig opplevelse, noe skeptikerne heldigvis ikke fikk rett i. For en far og sønn som brenner for gammelbil har det vært en glede å se alle fornøyde kjøpere / selgere og alle positive tilbakemeldinger fra dere som har fulgt med oss på veien. Vi har fått dette til å gå rundt økonomisk, men det er ikke til å legge skjul på at det har vært noen magre år i lønningsposen. Daglig leder har også fått kjenne på kroppen at 12 timers dager 6 dager i uka har medført for stort fysisk og psykisk press i perioder.

Alt i alt har vi bestemt oss for å nedskalere driften. Det er først og fremst veldig viktig å presisere at dette ikke betyr nedleggelse, det er snakk om en omstrukturering for å få det til å fungere optimalt. Kort oppsummert betyr dette et ønske om flytting til noe mindre lokaler, 3 dager åpent i uken og at vi går mer over på visninger etter avtale. Daglig leder vil fra 3/9 begynne i en 80% stilling som kundemottaker på Sandberg Auto Rud. Vi har hatt et godt og verdifullt samarbeid med Sandberg Auto helt siden oppstart. Med deres kompetanse på veteraner ser vi positivt på tiden fremover og håper på gode synergier oss imellom.

Assisterende daglig leder (Øyvind) tar i de følgende månedene over deler av driften, men med Bård i lokalene minst to dager i uken.

RVG var og er drømmejobben vår, og det er igjen viktig å tydeliggjøre at dette ikke betyr nedleggelse av bedriften. Skalaen blir kanskje ikke helt den samme, men vi ønsker å fortsette med å presentere dere godbiter i de fleste prisklasser, og med den variasjonen vi har blitt kjent for. RVG har litt ubeskjedent satt store spor i veteranbilmiljøet med vår åpne, kunnskapsrike og serviceinnstilte måte å drive på, noe vi etterstreber også fremover i tid. Det er kanskje ikke alle som ville spilt med like åpne kort som vi gjør, men vi ønsker (som vi alltid har gjort) å være ærlige og redelige med dere. Ved at dette kommer direkte fra oss håper vi det kommer klart og tydelig frem hvordan vi ønsker veien videre skal bli og at det ikke blir noen misforståelser.

Vi ser positivt på tiden fremover!

Beste hilsener fra Bård og Øyvind

NYE ÅPNINGSTIDER

Mandag-Ondsag: STENGT

Torsdag-Fredag: 10:00-18:00

Lørdag: 11:00-15:00

Søndag: STENGT


Det er fullt mulig å avtale visning utenom åpningstid. Vennligst ta kontakt med oss.

Følg oss gjerne på Facebook for ukentlige oppdateringer og mer informasjon.

KORT OM RUD VINTAGE GARAGE

Rud Vintage Garage ble stiftet i Januar 2013 og drives av Bård Risan sammen med sin sønn Øyvind Risan. Vi forhandler primært hele, pene og originale vintagebiler fra 50-, 60-, 70- og 80 tallet. Ved spesielle forespørsler er vi selvsagt også behjelpelige med å skaffe biler nyere eller eldre enn dette. Vi har også god erfaring med import og kommisjonssalg. Fokuset skal være bredt slik at det skal finnes noe for alle og enhver. Hovedtyngden av bilene havner stort sett i prisklasser fra 50.000 og opp mot 500.000. Å kjøpe veteranbil hos oss skal være så trygt som mulig, og innebærer at du får bruke vårt store kontaktnett på folk som kan gamle biler. Du som kjøper skal være trygg og fornøyd.

Les mer om Rud Vintage Garage på siden "Om oss".