Spara pengar med keratin rakpermanent hemma

Keratin rakpermanent hemma kan vara till nytta för dem som behöver spara pengar, men vill ha en keratinbehandling för att hjälpa sitt hår att må bättre.


Eftersom dessa behandlingar ligger på den dyra sidan, kommer den här artikeln att berätta var du kan få keratinprodukter till bra priser, liksom hur dessa behandlingar kan fungera.


Till skillnad från andra sätt att rakpermanenta håret arbetar keratin med att omstrukturera håraxeln; bli av med frizz och skador.


Keratin är ett naturligt protein som finns i vårt hår, naglar, hud och tänder. Detta protein är det som hjälper till att hålla dessa områden i vår kropp starka. När vi blir äldre minskar detta protein vilket kan leda till att vi får sköra tänder, ohälsosam hud, sköra naglar och torrt livlöst hår. En keratinbehandling för ditt hår kan fylla på proteinet och få ditt hår att bli luftigt och hälsosamt igen. Dessa behandlingar är effektiva för alla hårtyper inklusive kemiskt behandlat hår.


Keratinprocessen


Processen att göra en keratinbehandling är ganska enkel. Så enkelt faktiskt att det kan göras hemma. Att göra egen behandling kan spara pengar, eftersom dessa produkter är dyra att köpa. Att få en behandling gjord i en salong kommer att kosta dig ännu mer pengar bara i serviceavgifter.


Innan du applicerar någon form av keratinbehandling på ditt hår ska du först tvätta det med ett speciellt natriumfritt schampo. Natriumfritt schampo rengör ditt hår bättre eftersom det inte innehåller konstgjorda ingredienser och parfymer.


Håret torkas sedan och delas upp i flera sektioner.


Keratinterapidlösningen appliceras sedan på varje sektion mycket noggrant.


Det är bäst att arbeta med en del i taget. Efter applicering av keratinlösningen bearbetas varje sektion med ett plattjärn flera gånger. Detta gör att lösningen kan komma in i hårstråt.

Efter avslutad process tvättas håret sedan efter 72 timmar. Vid denna tidpunkt är det mycket viktigt att använda ett natriumfritt schampo och balsam. Coppola Keratin shampoo och balsam fungerar bäst för detta.


Efter en av dessa behandlingar blir håret hälsosammare, mjukare, mer hanterbart och mer skinande än tidigare. Lockigt hår blir rakt i upp till 5 månader utan frizz och torrhet. Den inre strukturen hos hårkutiklet genomgår emellertid inte någon form av förändring under behandlingen.


Var kan jag köpa produkter för keratin rakpermanent hemma till ett bra pris?


Keratinprodukter är dyra. Det finns dock några platser på nätet som erbjuder dem till några ganska anständiga priser, du behöver bara veta var du ska titta. Kolla gärna på lyko rabattkod


Köpa produkter online kan definitivt kosta dig mindre än att köpa dem via detaljhandeln. I de flesta fall har online-distributörer mer på lager än butiker och kan därför sälja produkter till lägre priser.


Efter att ha letat efter keratinprodukter på nätet har jag insett att Amazon har de bästa erbjudanden. Amazon är en ansedd webbutik som erbjuder en utmärkt shoppingupplevelse. Amazon gör inte bara online shopping effektivt och lätt, de har också leverans samma dag så att du kan få dina produkter ganska snabbt.


Amazon erbjuder en mängd olika keratinprodukter till de bästa priserna.


Så om du är intresserad av att köpa keratinprodukter hemma till ett bra pris, besök Keratin Blog nu.