ABOUT US

QE CONSULTANT merupakan Certified CIDB Training Provider (PLBK). Ia membantu memudahkan Kontraktor CIDB mendapatkan MATA CCD atau tambah bidang kod tertentu. Juga “One Stop Center” dalam konsultasi perlesenan CIDB yang sah & melahirkan peserta kursus yang dinamik.

Memberi khidmat nasihat dan garis panduan yang benar tentang Akta 520 bagi memastikan kontraktor-kontraktor tidak disaman. Memberi cadangan berpandukan pengalaman-pengalaman bagi memastikan kontraktor tidak perlu membazir masa dan wang ringgit dalam proses memenuhi keperluan-keperluan CIDB.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan Oleh QE Consultant :


  • Menganjur kursus pertauliahan dan keperluan mata CCD supaya kontraktor boleh memperbaharui lesen CIDB.

  • Memberi khidmat perundingan PERCUMA tentang kepatuhan wajib kontraktor supaya tidak menyalahi Akta 520 CIDB.

  • Memberi khidmat nasihat urusan pendaftaran lesen & pembaharuan lesen CIDB supaya projek boleh berjalan lancar tanpa terima notis berhenti kerja.

  • Khidmat nasihat dalam bidang insuran atau takaful seperti insuran Projek, Kecurian atau KebakaranVISI

Menyediakan suasana pembelajaran konduksif kepada individu & organisasi menimpa ilmu pengetahuanmelalui latihan berkualiti . Kami berazam menjadi rakan pembelajaran yang boleh dipercayai dan disenangi.

MISI

Menjadi pilihan utama di dalam latihan CIDB. Kami menyediakan upskill dan reskill bagi memperkasa dan memberi impak kepada setiap peserta menghadapi cabaran pekerjaan masa kini.

OBJEKTIF

Kami sentiasa mempertingkatkan diri dengan pengetahuan bagi membantu kontraktor berpandukan Akta 520.