Nieuws

25 en 26 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaart

Wij gaan verhuizen naar een nieuwe locatie en vanaf 21 april zal ons nieuwe adres zijn:


Tennesseedreef 30

3565 CJ Utrecht


Deze nieuwe locatie ligt centraal in Nederland en is erg goed bereikbaar. De zeer omvangrijke voorraad gaan wij 20 april verhuizen. Op deze verhuisdag kunnen wij geen bestellingen uitvoeren maar uiteraard blijven wij bereikbaar op het voor u bekende telefoonnummer 0297-230985. Vrijdag 21 april is de eerste werkdag in ons nieuwe pand in Utrecht en staan wij weer voor 100% tot uw beschikking.

"PPG bewondert AkzoNobels bedrijfstakken, wereldwijde aanwezigheid, cultuur en principes al een lange tijd, evenals hun vooruitgang in innovatieve productontwikkeling en hun duurzame beleid", stelde topman Michael McGarry van PPG donderdag in een persverklaring. "

Wij van Poederlak Benelux begrijpen de bewondering maar anders dan PPG hopen wij dat Akzo gewoon Nederlands blijft.

Op 16-2-2017 is Yvonne Visser al weer 12,5 jaar bij Poederlak Benelux. Onze spin in het web is de drijvende kracht op ons kantoor en zorgt op een fantastische wijze voor de verwerking van alle bestellingen en inkomende vragen.

De eerste trainingen voor de Volvo Ocean race zijn begonnen voor Team Akzo.

De volgende editie van de Volvo Ocean race gaat van start in 2017 met een Nederlandse boot en met een Nederlandse schipper gesponsord door een Nederlandse multinational Akzo Nobel. Wij zijn daar erg trots op dat In het internationale speelveld ons land goed vertegenwoordigd is.

Volg de verrichtingen op https://www.teamakzonobel.com

De nieuwe Textura lijn blijkt een groot succes.

Een fijnstructuur geeft uw product een zeer exclusieve uitstraling. Daarnaast worden fouten uit de ondergrond erg goed gemaskeerd. Door de fors betere hardheid zijn de Textura's erg krasvast.

Textura is verkrijgbaar in 110 RAL kleuren en uit voorraad leverbaar, ook in kleinverpakkingen.

Voor een volledig overzicht, of panelen neemt u dan met ons contact op.

Net als voorgaande jaren zal Poederlak Benelux in de zomer vakantie periode gewoon geopend zijn.