Nieuws

Na een bloedstollende race weet Team Akzo de 6e etappe van de Volvo ocean race te winnen. De Nederlandse schipper Simeon Tienpont is enorm blij na de winst: het was een nek aan nek race. Na ruim 6000 miles (20 dagen varen) was het verschil met de nummer 2 iets meer dan 2 minuten.

De Volvo Ocean race heeft in totaal 11 etappes. De finish is in juni in Scheveningen.

Autobanden die niet langer bruikbaar zijn, krijgen een nieuw leven als grondstof carbon black en worden gebruikt in poedercoatings dankzij een samenwerking tussen AkzoNobel en het Nederlandse bedrijf Black Bear.

De Cradle-to-CradleTM gecertificeerde en door Black Bear geleverde grondstof carbon black – welke verkregen wordt uit oude autobanden – wordt gebruikt als pigment in eco-premium producten ontwikkeld door AkzoNobel’s poedercoatings business.

Collection Futura 2018 - 2021 is geland in de Benelux

Nieuwe kleuren, nieuwe thema's met verrassende effecten. Vraag naar de folder of desgewenst panelen. Uiteraard zijn alle kleuren uitgevoerd in D2525

Akzo lanceert de Précis serie.

De toenemende vraag naar subtiele matte of ultra matte polyesters is de directe aanleiding voor deze serie. De nieuwe lijn bevat 6 nieuwe kleuren met een glansgraad van 10%. Goedkeuringen: Qualicoat klasse 2, AMAA 2604, BS EN 12206, GSB Master

Y2M00i steel blue

Y2M01i dark bronze

Y2M02i steel bronze

Y2M03i pure gold

Y2M04i Champagne

Y2M05i shimmer

25 en 26 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaart

Wij gaan verhuizen naar een nieuwe locatie en vanaf 21 april zal ons nieuwe adres zijn:


Tennesseedreef 30

3565 CJ Utrecht


Deze nieuwe locatie ligt centraal in Nederland en is erg goed bereikbaar. De zeer omvangrijke voorraad gaan wij 20 april verhuizen. Op deze verhuisdag kunnen wij geen bestellingen uitvoeren maar uiteraard blijven wij bereikbaar op het voor u bekende telefoonnummer 0297-230985. Vrijdag 21 april is de eerste werkdag in ons nieuwe pand in Utrecht en staan wij weer voor 100% tot uw beschikking.

"PPG bewondert AkzoNobels bedrijfstakken, wereldwijde aanwezigheid, cultuur en principes al een lange tijd, evenals hun vooruitgang in innovatieve productontwikkeling en hun duurzame beleid", stelde topman Michael McGarry van PPG donderdag in een persverklaring. "

Wij van Poederlak Benelux begrijpen de bewondering maar anders dan PPG hopen wij dat Akzo gewoon Nederlands blijft.

Op 16-2-2017 is Yvonne Visser al weer 12,5 jaar bij Poederlak Benelux. Onze spin in het web is de drijvende kracht op ons kantoor en zorgt op een fantastische wijze voor de verwerking van alle bestellingen en inkomende vragen.

De eerste trainingen voor de Volvo Ocean race zijn begonnen voor Team Akzo.

De volgende editie van de Volvo Ocean race gaat van start in 2017 met een Nederlandse boot en met een Nederlandse schipper gesponsord door een Nederlandse multinational Akzo Nobel. Wij zijn daar erg trots op dat In het internationale speelveld ons land goed vertegenwoordigd is.

Volg de verrichtingen op https://www.teamakzonobel.com

De nieuwe Textura lijn blijkt een groot succes.

Een fijnstructuur geeft uw product een zeer exclusieve uitstraling. Daarnaast worden fouten uit de ondergrond erg goed gemaskeerd. Door de fors betere hardheid zijn de Textura's erg krasvast.

Textura is verkrijgbaar in 110 RAL kleuren en uit voorraad leverbaar, ook in kleinverpakkingen.

Voor een volledig overzicht, of panelen neemt u dan met ons contact op.

Net als voorgaande jaren zal Poederlak Benelux in de zomer vakantie periode gewoon geopend zijn.