Pistache Rietkwintet

Laatste nieuws

Meer hierover

Van Gogh x Wagner

' ... toen ik een ijdele poging ondernam om muziek te leren, zozeer voelde ik toen de samenhang die er is tussen onze kleur en de muziek van Wagner.' - Vincent van Gogh

Ons nieuwe project verbindt de schilderijen en brieven van Vincent van Gogh met muziek van onder meer Richard Wagner. Een wereld aan kleuren gaat open!

Volg ons en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit bijzondere project.


Laatste nieuws

J.S. BACH - Johannes-Passion (arr. M.J. As)Ensemble Contrapunctus XI speelt op Witte Donderdag de volledige Johannes-Passion, maar dan net even anders...Bijna alle passiespelen zijn afgelast dit jaar. Bijna, want wij gaan door! Onze fagottist Matthias heeft de complete Johannes-Passion van Bach bewerkt voor vijf blazers en zes zangers. Op donderdag 1 april kunt u het complete stuk live streamen vanuit huis, in de meest compacte versie die u ooit zult horen.Matthias (fagot), Daniele (klarinet) en Bram (basklarinet), leden van Pistache, zijn de initiatoren van dit project. Marrich (saxofoon) en Maud (hobo) maken het rietkwintet compleet.Deel dit evenement met iedereen die je kent, want dit wordt een once-in-a-lifetime concert: stay tuned!


Meer hierover


Pistache in de Prijzen

In februari 2020 wonnen wij de Govert van Wijn prijs op het Jong Talent Concours in Maassluis!
Dankzij deze prijs konden wij prachtige foto's maken met Foppe Schut en ontwikkelen wij nu nieuwe programma's.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons op Facebook en Instagram!