Park Atlantis®


Vakantiepark aan de Belgische kust op wandelafstand van het strand


Verhuur van vakantie appartementen in De Haan


Telefoon: +32 16 481059


e-mail: info@parkatlantis.beVakantie aan zee: Park Atlantis® is een vakantiepark ingeplant in een 10 ha groot park, midden in één van de mooiste streken aan de Belgische kust.Een oase van groen en rust op 800 m van de Noordzee en zijn zandstrand.


Een beschermde duinenrij is omringd door een verzorgd wandelgebied van 150 ha met in zijn onmiddellijke omgeving enkele wondermooie, schilderachtige polderdorpjes.


Deze streek is gekend om zijn interessante fietsroutes, zoals de Oude Dijkenroute. In het park zijn fietsenstallingen beschikbaar en er zijn meerdere handelaars waar men fietsen en go-carts kan huren.

De zee is niet ver af en het aflopend strand is zeer geschikt voor kinderen. De kwaliteit van het zand zet de kinderen aan om zandkastelen te bouwen. Er is een kleine speeltuin op het park zelf, evenals een vernieuwde speeltuin in het centrum van De Haan.

Op wandelafstand van het park vinden we het gekende golfterrein van de Haan,een visvijver en de manege. De beschermde duinen beschikken over speciale paden voor ruiters

Dit alles op slechts 10 km van Oostende en Blankenberge en 20 km van Brugge, het "Venetië" van het Noorden.


Verder behoren bezoeken aan Damme, pretparken, het Zwin, zelfs een dagje Londen tot de mogelijkheden.

ggoogle7ad7bd64e5866041.html oogle7ad7bd64e5866041.html