24 hores al dia, 365 dies l'any al teu abast! 

CENTRE INTEGRAL DE RECURSOS DE PALMAACTIVA

Milloram el servei a la ciutadania oferint els recursos del CIR a través d'internet, dirigits a persones interessades en trobar feina, millorar la seva qualificació o crear la seva pròpia empresa. 

ANÀLISI INICIALNovetats i recursos per fer un anàlisi del punt de partida de la persona: competències professionals, curriculum vitae, cartes de presentació...
FORMACIÓNovetats i recursos formatius, informació sobre carreres universitàries, postgraus, cursos de formació, certificats professionals i molt més! 
FEINANovetats i recursos per cercar de feina: entitats i portals webs de feina, ETT, directoris d'empreses,  treballar a l'Administració pública, etc. 
CREAR EMPRESANovetats i recursos interessants per emprendre: models de pla d'empresa, informació sobre finançament, concursos i premis, fiscalitat, legislació laboral, etc. 
INTERNACIONALNovetats i recursos necessaris per obrir les mires i fer recerca de feina i emprendre fora de l'Estat Espanyol. Amb informació especial sobre la UE i les seves possibilitats. 
NOTÍCIESLes darreres notícies arribades al CIR. Actualitat informativa en matèria d'ocupació, formació i empreniment. 

EL CENTRE INTEGRAL DE RECURSOS DE PALMAACTIVA és un espai modern i equipat per posar a l'abast de les persones en recerca de feina les eines necessàries per buscar feina: ordinadors amb connexió a Internet, informació sobre temes relacionats amb la recerca de feina, premsa diària, tauler d'ofertes de treball, etc. A més, el Centre Integral es dirigeix també a les persones amb intenció de crear una empresa. Al Centre es pot treballar la idea de negoci en un espai únic d’informació  amb amplitud de recursos TIC, material informatiu, aplicatius multimèdia, publicacions i xarxa de contactes.

Requisits: és necessari poder fer un ús autònom de l'ordinador.

Adreça: carrer Socors 22, 07002 PALMA (mapa)

Horari: de dilluns a divendres, de 8:30 a 14:30 h.