Oud en nieuw

in Elburg

Maak jouw oud en nieuw eentje om nooit te vergeten!

1.

Chill online met je vrienden.

2.

Speel samen online escaperoom of pub quiz.

3.

Maak het gezellig met lekker eten en drinken.

Heb jij tips om er een fantastisch oud en nieuw van te maken? Deel hier jouw idee zodat andere ook een mooi oud en nieuw kunnen vieren.

samen oud en nieuw vieren

Kijk samen de hele avond naar LOE TV of kijk via de stream hieronder naar de uitzending 'oud en nieuw in Elburg'. Van 20:00 uur tot 04:00 uur non-stop programma. Met een pub quiz voor het hele gezin, de challenge met de burgemeester, muziek van onze eigen huisband en na 00:00 uur jouw favoriete Dj's in een vette line-up voor het festivalgevoel bij jouw thuis! Met Chris Deluxe (bekend van SLAM! en Radio 538) en Praia del sol!

Winnaar van de pubquiz
-
Ilse van Hooren -

Recepten

Ideeën

Wat kun jij wel doen met oud en nieuw? Bekijk de tips van anderen, laat ons jouw idee weten en inspireer anderen voor een geslaagd oud en nieuw!

Alcohol vrije cocktails

Maak cocktails en laat je inspireren met Happy drinks.

GRATIS

Escaperoom@Home

Met deze game haal je via jouw tablet of smartphone een escaperoom in huis! Je speelt de game namelijk via een app waardoor je je locatie niet hoeft te verlaten. Het spel speel je met vrienden of familie. Het doel is om de uitgang zo snel mogelijk te vinden. Dit kan je doen door diverse (internet) zoekopdrachten te voltooien, raadsels op te lossen en leuke foto- en video-opdrachten te maken. Jullie krijgen 1 uur de tijd om de code te kraken. Aan het eind van het uur zie je op welke plek je bent geëindigd!

Pub quiz

Speel op 31 december om 21:00 uur mee met de pub quiz en win een cadeaubon van €20,- .

Stuur jouw challenge in!

Dit is je kans om de burgemeester jouw challenge uit te laten voeren. Stuur een leuke challenge voor hem in en kijk 31 december naar de uitzending welke challenge de burgemeester uitvoert!

Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met:

Stichting WIEL

Gemeente Elburg

Jongerenontmoetingsplek @Robert's