Österlen Garden Show

Hämta idéer till dina drömmars trädgård

12-13 Maj 2018

Bild: Per Ingvar de la Motte

Nu har vi ännu bättre priser samt förlängd anmälningstid till alla företagare eller organisationer som är intresserade av att ställa ut på mässan!

Sen anmälan görs här!

OBS! Endast i mån av plats!

En ny trädgårdsmässa tar form i Lunnarp på Österlen.

Österlen Garden Show är den nya mötesplatsen för dig med ett stort trädgårds- eller odlingsintresse.

På Österlen Garden Show ges kunskap av erfarna odlare, trädgårdsdesigners, entreprenörer och växtexperter. Vi har skapat plats för en mängd utställare som ger mängder av tips och idéer om hur du på bästa sätt bygger och vårdar din trädgård och dina växter på tomten såväl som på balkongen. Under fliken nyheter kan du följa vad som händer löpande på mässan.

Österlen Garden Show arrangeras första gången 2018 och är planerad att bli en återkommande mässa med olika teman. Årets mässa innefattar bland annat hur man genom variation, kombination, gödsling, kompostering och skötsel skapar en hållbar trädgård som är i fas med naturen.

Ambitionen är att erbjuda en mängd upplevelser för både besökare och utställare. Föreläsare kommer att hantera aktuella ämnen inom trädgård och ni får träffa trädgårdspersonligheter på plats. I workshops kan du få svar på dina kniviga frågor om växter och anläggning.

Mässans syfte är att ge besökarna inspiration och kunskap med möjligheten att införskaffa det som behövs för att kunna förverkliga sin ambition med uterummet, odlingslotten, balkongen och trädgården.

Odlingsentusiast i giftastankar?

Björn Ranelid står redo att viga er under Österlen garden show 12 maj 2018! Först till kvarn gäller så gå in här och passa på att anmäla er till detta unika tillfälle!

Låter detta intressant?

Besök oss då kontinuerligt på hemsidan samt sociala medier för att hålla dig uppdaterad!

Facebook: Österlen Garden Show

Instagram: @osterlengardenshow

#osterlengardenshow