Österlen Garden Show

Trädgårdsforum

12-13 Maj 2018

Bild: Per Ingvar de la Motte

Efter mässan 12-13 maj 2018

Tack alla ni som kom och besökte oss, vi hoppas att ni har haft en fin upplevelse här med inspirerande föreläsningar, workshops och bra produkter att använda till era odlingar!

Vi vill också rikta ett stort tack till alla våra utställare som valde att satsa på ett helt nytt kort och komma till oss på vår första, men inte sista Österlen garden show. Vi har slitit för att göra vår första mässa till något minnesvärt. Stort tack till alla ni som kom och föreläste och höll i workshops och aktiviteter. En stor eloge till alla våra volontärer som exempelvis gjorde att bilar hittade rätt, brudparen kom fram, tälten byggdes, blodsockret hölls stabilt, ekonomin beräknades, digitala lösningar kom på plats, såg till att vi syntes, hördes och blev relevanta. Ett stort tack till alla som var med och sponsrade och gjorde detta till ett projekt som överhuvudtaget gått att genomföra.

Nu ska vi grundligt utvärdera och finslipa vårt koncept och hoppas att vi får äran att genomföra detta tillsammans igen. När det väl är dags så får ni höra det.

/Anna Stjernfeldt, projektledare Österlen garden show


En ny trädgårdsmässa tar form i Lunnarp på Österlen: Österlen Garden Show är den nya mötesplatsen för dig med ett stort trädgårds- eller odlingsintresse.

Här ges kunskap av erfarna odlare, trädgårdsdesigners, entreprenörer och växtexperter. Vi har en stor bredd bland våra utställare som ger mängder av tips och idéer om hur du på bästa sätt bygger och vårdar och smyckar din trädgård och dina växter på tomten såväl som på balkongen och odlingslotten. Under fliken nyheter kan du följa vad som händer löpande fram till mässan.

Österlen Garden Show arrangeras första gången 2018 och är planerad att bli en återkommande mässa med olika teman. Här sker en mängd spännande upplevelser för både besökare och utställare. Föreläsare kommer att hantera aktuella ämnen inom odlingssektorn och ni får träffa inspirerande trädgårdspersonligheter på plats. Vi anordnar praktiska workshops och kul barnaktiviteter. Om du önskar så boka in kostnadsfri rådgivning på plats på mässan för att få svar på dina kniviga frågor om växter och anläggning.

Två vackra idéträdgårdar skapas av lokala trädgårdsdesigners och håller nu på att ta form. I dessa kommer vigslar att genomföras under lördagen av kommunens vigselförrättare Björn Ranelid.

När du blir hungrig rekommenderar vi ett besök i caféet eller någon av matvagnarna som har mat för alla preferenser. Mässkartan hittar du här.

Varmt välkommen till vår första Österlen garden show!

VÅRA UTSTÄLLARE OCH FÖRELÄSARE!

Idag kan vi stolt presentera det breda utbud av utställare och föreläsare som kommer att finns på mässan. Här kommer alla mässbesökare att kunna hitta allt som kan tänkas behövas för att lyckas med årets odlingssäsong samt få tips och idéer från någon av våra spännande föreläsningar!

Se hela listan med utställare här

Läs mer om föreläsningarna här

Odlingsentusiaster i giftastankar

Björn Ranelid viger tre par i de vackra utställningsträdgårdarna mitt på mässan. Läs mer här!

Låter detta intressant?

Besök oss då kontinuerligt på hemsidan samt sociala medier för att hålla dig uppdaterad!

Facebook: Österlen Garden Show

Instagram: @osterlengardenshow

Prata gärna om mässan under #osterlengardenshow