UNIVERSITAT

PAU 2024

Informació final PAU 2024.docx

INSTRUCCIONS PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2024

DEL 1 7 DE JUNY DE 2024 AL 5 DE JULIOL DE 2024 

INSTRUCCIONS PREINSCRIPCIÓ 2024.pdf

Proves Accés Universitats 2024

PAU 2024 Presentació revisadab.pdf

Horari  de Proves Accés Universitats 2024

Horari_PAU_2024.pdf

CALENDARI PROVES PAU 2024

Calendari_PAU 2024.pdf

Taula de Ponderacions Accés Universitats 2024

Taula PONDERACIONS 2024 12022024.pdf

Cronograma de Proves Accés Universitats 2024

Calendari_PAU_2024_definitiu.pdf

GUIA PAU 2024

GUIA PAU 2024 12032024.pdf

Notes de tall 2023. (Només Referència per a 2024).

2023estd_ListadoNotasCorteTituCupoOficial.pdf

Admissió  Universitats 2023.  Pendent de publicació fase 2024.

07 Document_Ponderacions_al_curs_2022_2023 10novembre2022.pdf

PREGUNTES FREQÜENTS   PAU 

Preguntas Frecuentes PAU 2022 definitiu 14 02 2022.pdf

Revisions de qualificacions exàmens PAU 2024

1. L’estudiantat podrà demanar una revisió de les seues qualificacions dels exàmens de la PAU.

2. La revisió consistirà en comprovar que no hi ha hagut errors en el procés de primera correcció i qualificació i també en fer una segona correcció de l’examen.

3. Tot el procés de revisió serà realitzat per un corrector diferent del que ha fet la primera correcció. La qualificació definitiva serà la mitjana de les dos qualificacions.

4. Si la diferència entre la primera i la segona correcció fóra de dos punts o més, es farà una tercera correcció. La qualificació definitiva serà la mitjana de les tres qualificacions.

5. L’estudiantat podrà vore els exàmens dels quals haja demanat una revisió, al final de tot el procés de revisions.

6. El resultat de la revisió podrà baixar, pujar o mantindre la nota donada inicialment.


L'ESTUDIANTAT ABANS DE DEMANAR UNA REVISIÓ, DEU ASSESSORAR-SE PEL SEU PROFESSORAT O EQUIP D'ORIENTACIÓ PER DETERMINAT LA CONVENIÈNCIA O NO DE LA REVISIÓ.

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA   

Consells per  no equivocar-se a la preinscripció

1. Cal omplir un únic formulari per Comunitat Autònoma.

Cada Comunitat té un model de preinscripció propi que val per a sol·licitar plaça en totes les seues universitats públiques. L'única excepció és la UNED (Universitat Nacional d'Educació a Distància) que encara que és pública, té un formulari propi.

Si totes les universitats on vols sol·licitar plaça són públiques i d'una mateixa Comunitat Autònoma, has de lliurar un sol formulari de preinscripció on nomenes tots els graus  que t'interessen. Pot ser el mateix grau en diferents universitats. (Exemple: Infermeria a la UV Campus de  València, d'Ontinyent; Enginyeries a la UPV Campus València o Alcoi.... Es  presenta en línia. Es poden sol·licitar unes 25 peticions. 

Consulta en quines Universitats s'oferten els graus que et poden interessar. En la part de dalt del web, hi ha botons, que remeten directament a les ofertes de grau de les diferents Universitats. 

Si les universitats que t'interessen es reparteixen entre més d'una comunitat, hauràs de lliurar el formulari de cada comunitat corresponent. És a dir, caldria fer una sol·licitud d'admissió per cada Comunitat Autònoma a la que s'opte.  Cal consultar els calendaris de preinscripció de cada Comunitat. 

2. És MOLT IMPORTANT!! L'ordre en què escrius els graus que t'interessen!

En el formulari, has de marcar sempre per ordre de preferència (de major a menor interès) les diferents titulacions i universitats en què vols aconseguir plaça. Cada any hi ha molts estudiants que queden fora de la seua primera elecció només per no haver-la posat primer.

Explicació:

A cada Comunitat Autònoma l'adjudicació de totes les places universitàries públiques està centralitzada. Per això fas un únic formulari per comunitat. Els anys anteriors, es podien posar fins 25 demandes, que poden ser el mateix grau en diferents llocs, graus diferents o qualsevol combinació. És molt  important tindre una llista de preferències de graus i llocs prèvia a formalitzar la sol·licitud d'admissió. La manera d'adjudicar és, quan arriba el teu torn, el sistema intenta donar-te   el primer grau que has demanat. Si no tens nota suficient, baixa al segon i així successivament fins que se n'adjudique un.  Cal tindre clar que heu de demanar l'opció més desitjada en primer lloc i successius, encara que pensem que no tenim prou nota. I posteriorment, considerar altres opcions que també ens acoblarien. Si ordenem les peticions pensant en la nota i les opcions que podem tindre, directament estem impossibilitant l'accés a l'opció més desitjada, i a estar en la llista d'espera, per no haver-la posat en primer lloc.  Sempre està l'opció de passar de la petició 4 a la petició 1 o 2. Si se t'adjudica la primera petició, ja no hi ha cap possibilitat d'accedir a les que hem posat més avall.

Exemple:  Alumnat que voldria fer Odontologia, però pensa que la nota no li aplegarà. Baralla altres opcions com Infermeria, Fisioteràpia o Podologia, en eixe ordre. Cal  demanar places en Odontologia, Infermeria, Fisioteràpia i Podologia. En diferents universitats o seus  (UV, UJI, UA, UMH...). En cas que la nota no aplegara per a que s'adjudique Odontologia i acabara adjudicant-se Infermeria, l'alumnat té l'opció d'estar en llista d'espera d'Odontologia. Si finalment no es completara la matrícula (passa sempre) es fa una crida a aquells que estan en llista d'espera i hi ha opcions. Contràriament si haguérem posat Infermeria en primer lloc se m'hauria adjudicat com a primera opció i seria impossible accedir a Odontologia. Al haver obtingut primera opció, no estàs en llista d'espera de les opcions posteriors. 

Compte! Quant has sigut admès a un grau, aquesta Comunitat Autònoma ja no et considera per cap dels graus que vénen més avall en la llista. Si pel que siga has posat el grau que més t'agrada en tercera posició, però t'admeten en el què has posat en segona has errat. Molt de compte amb això!. Una vegada hem sigut admesos en un grau universitari, és imprescindible matricular-se, si no ho fas, perds l'accés. Si es dona el cas que no has sigut admès al grau que demanaves en primera opció i et donaren la segona, tercera o successives, cal estar alerta de les llistes d'espera. Cal activar que desitges romandre en la llista d'espera i consultar cada dia el correu electrònic (el que has donat en la matrícula de les proves PAU) i el telèfon, per si t'avisen que tens plaça en un grau col·locat més amunt en prioritat, del que se  t'ha adjudicat. 

3. Els formularis de preinscripció de cada Comunitat no valen per a les universitats privades.

Probablement ja ho saps, però per si de cas . Les universitats privades no utilitzen els formularis de preinscripció comunitaris. Cada universitat privada té el seu propi formulari de sol·licitud que normalment pots baixar del seu web.

Molt de compte en assegurar-se que la Universitat en la que fem preinscripció, siga pública. En el llistat hi ha Universitats Privades amb "adscripció" a les públiques, però a banda de la matrícula, han de pagar-se mensualitats. Si us equivoqueu ahí, segurament sereu admesos i haureu de matricular-se.  

Cas d'error que podria ocórrer: demanar plaça a la Universitat  La Florida que és privada i adscrita a la UV i UPV , sense tindre en compte que és privada. Evidentment si tenim clar que ho és, coneixem les condicions  i desitgem preinscriure,  endavant. 

Mira bé els terminis i calendaris de preinscripció.

GUIA DE GRAUS I D'ACCÉS UNIVERSITAT VALÈNCIA  

GUIA DE GRAUS I D'ACCÉS UPV  

Guia de Graus-upv-va.pdf

           QUÈ ESTUDIAR I ON?

CONSULTA TOTES LES FACULTATS I NOTES DE TALL

Canvi d'Universitat/Trasllat d'expedient      

Reglament Admissio Estudiantat estudis oficials parcials.pdf

Jornades Portes  Obertes UPV   2022  Video-Conferències 

Informació i Recomanacions PAU 2024

Com aplegar