De norbertijnen van Averbode verzorgen tweemaal per maand een podcast. De medebroeders vertellen over een onderwerp dat hen boeit met betrekking tot het christelijk geloof. Dit is zeer gevarieerd, zoals ook de interesses van de medebroeders zeer gevarieerd zijn. Het gaat over geloofsinhouden, beleving van geloof, Bijbel, liturgie, traditie… Onderaan op deze pagina kun je een voorbeeld beluisteren.

Deze podcasts worden aangeboden in een abonnementsformule aan € 30 per jaar. 

Sprekers 

Volgende medebroeders verlenen hun medewerking aan de podcasts:

Abonnementsperiode

Het abonnement loopt van 1 juli tot 30 juni. Op het moment van abonnering krijg je toegang tot alle reeds verschenen afleveringen van het lopende jaar. Nieuwe afleveringen van "Averbode podcast" verschijnen op de 1e en de 15e dag van de maand.

Op het einde van de abonnementsperiode worden alle afleveringen online verwijderd om plaats te maken voor de nieuwe jaargang. Je wordt daarvan op voorhand via mail verwittigd  zodat je kan downloaden wat je wil bijhouden. 

Je abonnement start op 1 juli 2023 en loopt tot 30 juni 2024


Hoe abonneren?

Vul het aanmeldingsfomulier in en betaal het verschuldigde bedrag. Zodra het geld op onze rekening aangekomen is, krijg je een email met de nodige info.

Hoe beluisteren?

Luister je via smartphone of via je computer?

Luisteren via smartphone

Als je betaling op onze rekening geregistreerd is, krijg je een link toegestuurd waarmee je je op ons kanaal kan abonneren. Klik op de link en je smartphone zal je een keuze aanreiken van de beschikbare apps.
Via volgende apps kun je de podcasts beluisteren:APPLEApple PodcastsOvercast Pocket CastsDowncastCastro 
ANDROIDPocket Casts Podcast AddictPodcast RepublicPlayer FMDog CatcherBeyond PodPodcastyPodKicker

Luisteren via de computer

Heb je geen smartphone, dan kun je ervoor kiezen om de podcasts te beluisteren op een persoonlijke webpagina. Als je betaling op onze rekening geregistreerd is, krijg je de link toegestuurd.