De norbertijnen van Averbode verzorgen maandelijks een podcast. De medebroeders vertellen over een onderwerp dat hen boeit met betrekking tot het christelijk geloof. Dit is zeer gevarieerd, zoals ook de interesses van de medebroeders zeer gevarieerd zijn. Het gaat over geloofsinhouden, beleving van geloof, Bijbel, liturgie, traditie… Onderaan op deze pagina kun je een voorbeeld beluisteren.

Deze podcasts worden aangeboden in een abonnementsformule aan € 20 per jaar. 

Abonnementsperiode

Het abonnement loopt van 1 juli tot 30 juni. Op het moment van abonnering krijg je toegang tot alle reeds verschenen afleveringen van het lopende jaar. Nieuwe afleveringen van "Averbode podcast" verschijnen op de 8e dag van de maand.

Je abonnement start op 1 juli 2024 en loopt tot 30 juni 2025

Hoe beluisteren?

Luisteren via smartphone

Als je betaling op onze rekening geregistreerd is, krijg je een link toegestuurd waarmee je je op ons kanaal kan abonneren. Klik op de link en je smartphone zal je een keuze aanreiken van de beschikbare apps.

Luisteren via de computer

Heb je geen smartphone, dan kun je ervoor kiezen om de podcasts te beluisteren op een persoonlijke webpagina. Als je betaling op onze rekening geregistreerd is, krijg je de link toegestuurd.