Gratis Challenge: sneak peek Ondernemende Helden Achterhoek.

Ontdek in 6 dagen hoe jij een bedrijf kan starten en er geld mee kan verdienen.

  • Woon jij in de Achterhoek en wil jij graag een bedrijf(je) opzetten?
  • Heb je al een onderneming?
  • Wil je onderzoeken of er een ondernemer in jou schuilt?

Dan is deze 6-daagse challenge echt iets voor jou.

Voor wie?

Ben jij 16 tot 26 jaar oud en woon jij in de Achterhoek en zit je nog op school of werk je? Ja? Dan is dit de challenge voor jou!

Elke dag ontvang je een mail van Karin Overbeek, projectmanager van Ondernemende Helden met daarin een video uitleg over de les van die dag. Het kost je slechts 10 minuten per dag om de les te volgen. Het resultaat? Na 6 dagen hebt jij ontdekt waarmee je jouw bedrijf naast school of werk kunt starten. Of, als je al een bedrijf hebt, waar jij je klanten kunt vinden!

Net als het jaarprogramma van Ondernemende Helden is deze Challenge GRATIS. Er zitten geen verplichtingen aan vast.

Wat ga je leren?

Dag 1: waar ben jij goed in?

Als je een bedrijf wilt starten moet je dat wel doen in een branche of sector waar je blij van wordt en waar je talent voor hebt, ook al ben je nog lerende. Iedereen is goed in “iets” en dat ga jij in deze les ontdekken.

Dag 2: jouw bedrijfsidee?

Wellicht heb jij al meerdere bedrijfsideeën of ben je nog op zoek? In deze les gaan we knopen doorhaken en het idee zoeken dat het beste bij jou past en waar jij blij van wordt.

Dag 3: waar vind jij jouw ideale klanten?

Met alleen een visitekaartje en een website kom je er niet. In deze les legt Karin kort uit waar jij jouw klanten kunt vinden.

Dag 4: hoeveel wil jij gaan verdienen?

Bij Ondernemende Helden krijgt Karin vaak de vraag hoeveel een uurloon kan en mag zijn. In deze les gaan wij dat samen voor jou uitzoeken. Ook vertelt Karin hoeveel je mag verdienen als je niet ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

Dag 5: zelf een website maken

Het is belangrijk om een website te maken. In deze les legt Karin je uit hoe je makkelijk een gratis website kunt maken en welke bedrijfsnaam je jouw bedrijf kan geven.

Dag 6 : Marketingtaart

Nu je weet wat voor bedrijf(je) je wilt starten of dat je wilt uitbreiden is het belangrijk om reclame te maken. In deze les legt Karin uit hoe je daarvoor de marketingtaart kunt inzetten.


BONUS!

BONUS! Je kunt je ook aan gratis aanmelden voor de besloten Facebook groep van Ondernemende Helden waar je vragen kunt stellen en in contact kunt komen met andere Ondernemende Helden in de Achterhoek.


Meer weten? kijk dan op www.ondernemendehelden.nl

P.s. Alleen content geen spam. Je kunt je altijd afmelden. Bekijk onze Privacy Policy.

Contact gegevens

Karin Overbeek

Projectmanager Ondernemende Helden

Mail: ondernemendehelden@dayforchange.nl

Telefoon: 06 155 62612

Ondernemende Helden is een initiatief van Day for Change