Wandelen met
OKRA-HERENT 

 WANDELEN MET OKRA-HERENT---------
Wandelmidweek 2023 - BERLIJN? 

We werken volop aan een voorstel-programma om Berlijn al wandelend te (her)ontdekken. Met - zoals altijd bij ons - keuze tussen korte of wat langere wandelingen.  We reizen waarschijnlijk met een bus en verblijf in een bijzonder hotel.  Helaas staat de juiste datum nog niet vast.  Waarschijnlijk augustus 2023.  Begin alvast maar te sparen!

Een concrete uitnodiging (met data en prijs) hopen we te kunnen voorstellen tijdens op onze nieuwsbrief van januari.

 ---------

Carpooling - wandelingen
Graag willen we aan de chauffeurs (met vrije plaatsen in hun auto) vragen om voor de wandelingen toch eerst naar de parking in Herent te willen komen.

Soms komt het op 1 plaatsje aan om allen mee te krijgen.
Waarvoor dank.

---------


Verdere planning.  
Noteer deze data.  Even geduld voor verdere informatie.
Opgelet: Deze data kunnen soms nog aangepast worden!
Vragen of voorstellen zijn altijd welkom !
  

----------

Voor onze Wandelaars:

Om tijdens onze wandelingen de moed er een beetje in te houden zullen we ongeveer halfweg voor een verrassing zorgen. Dit kan gaan van een snoepje tot een drankje of …...???        Om onze kosten te dekken vragen we aan onze wandelaars een kleine bijdrage van € 0,50 (tenzij anders vermeld)  per wandeling.

 ----------

Verzekering tegen ongevallen (8 €) terugbetaald door CM of je eigen ziekenfonds.

Voor al onze sporters, zowel wandelaars en pétanquers, dansers enz.,  raden we een sportverzekering aan.   Je kan natuurlijk deelnemen zonder deze verzekering, maar dan wel op eigen verantwoordelijkheid en kun je bij een eventueel ongeval geen aanspraak maken op een tussenkomst van OKRA.


------------------------

Sfeerbeelden van onze wandelingen met  Okra-Herent” zjjn te vinden op Youtube-filmpjes van Raymond Artois.  Waarvoor dank!


>>> KLIK HIER NAAR DE YOUTUBE-FILPJES VAN ONZE WANDELINGEN >>>