Investér i din personlige udvikling


Er du klar til at rykke dig rent personligt og udleve dit fulde potentiale? Så står jeg klar!

Jeg har mangeårig erfaring med udvikling af personlige og faglige kompetencer, hvor målet er at opnå større livskvalitet og blive klar til at påbegynde uddannelse eller beskæftigelse efter en kortere eller længere periode med stress, sygdom og/eller ledighed.

Måske kender du allerede et livsområde eller et grundtema, som stopper dig i at udvikle dig i den retning du dybest set ønsker. Hvis du ikke er klar over hvilket tema, der er årsagen til flere af dine udfordringer, så hjælper jeg dig til at afklare dette med mine redskaber.

Jeg er vant til at arbejde i et fortroligt rum med diskretion og tavshedspligt. Jeg er vant til at rumme og favne den svære samtale. Sammen finder vi din vej tilbage i friheden til at leve i fred, større harmoni og i overensstemmelse med dine egne værdier.

--oOo--

Reiki healing

Reiki healing er en gammel japansk metode, som styrker dit energisystem.

Reiki healing kan hjælpe dig med at genskabe ro og balance i din krop og i dit sind.

Reiki helbreder dine energilegemer - dit sind og derefter kroppen.

Smerter bliver så godt som altid lindret ved Reiki behandlinger.

Pris for ca. 45 minutters Reiki healing er 400,-

Livsmestring

Livsmestrings-samtaler er for dig, som ønsker at udvikle dig til at leve i overensstemmelse med dine ønsker og dine overbevisninger. Eller har du behov for en privat mentor til at støtte dig i dit videre forløb, kan vi undersøge om det er en løsning for dig.


Psykoterapi og coaching

Jeg tilbyder individuelle samtale-terapi og coaching.

I forbindelse med sessionerne tilbyder jeg tankefeltterapi og traumeforløsning, også kaldet frihedsteknik (en form for EMDR), så du kan få sluppet dine gamle chock og traumer.

Prisen for en session er 825,- som varer ca. 90 min . Der ydes rabat for samtaleforløb.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Er du nysgerrig på at høre mere om et individuelt forløb, som er tilpasset dit aktuelle behov, så kontakt mig, så vi kan tale om hvordan jeg kan understøtte dig bedst muligt mod dit udviklingsmål.

At du har tillid til mig og mine evner, er en vigtig forudsætning for, at vi sammen kan arbejde i dybden med dine grundtemaer. Derfor er du er velkommen til at ringe til mig for en uforpligtende samtale, så vi kan afstemme om et forløb hos mig, er den rette beslutning.