Embedded Files

About me

1.who am I?

ans. I am an ordinary man(age 25) , My Name is Wishal Kumar(Belongs to Bulandshahr[U.P.])

2. What is my qualification?

ans. B.com

3. What Mic And Software i use?

ans. Mic - Rode NT1 with focusrite scarlet 2i4 Sound Card Software- Sony Vegas Pro 13 for video editing and Audacity for Voice recording and processing

4. What setting i use to record my voice in Audacity?

ans. After Recording i follow these steps.. 1.Noise remove 2.Amplify 3.Reverb Done!!!

5. How do i Research Topics.... what are the sources ?

ans. There is no single source to find topics i just google them.

6. Stock footage and Music source?

ans. Stock footage- Videoblocks.com, Music Source- Youtube Audio Library

7. Will i ever Show my face on channel?

ans. Never..

8. How to get views and Subscriber on channel?

ans. Even i dont know how to get views and subscribers .. there is no specific way to do this..

Please do not ask for help regarding promotion.


Other Notes: I dont promote others channel note even for money this page will be updated soon for business inquiry mail me @ wishalmpp@gmail.com Thanks...

Google Sites
Report abuse