Muzikanten boekhouder

Bent u zzp-muzikant en zoekt u een boekhouder? Of zoekt u iemand die u kan leren hoe de administratie werkt? Of zoekt u iemand die uw administratie kan controleren op correctheid en volledigheid? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Kan ik iets anders voor u betekenen of heeft u vragen? Neem gerust contact met me op!

Wat kan ik voor u betekenen?


  • Overnemen van de boekhouding (deels of volledig):*

Ik kan uw boekhouding deels of volledig overnemen, denk hierbij aan het bijhouden van uw inkomsten en uitgaven, kilometeradministratie, urenadministratie, facturen e.d.

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid van de administratie en of ik deze deels of volledig overneem. Neem gerust contact met me op zodat ik de prijs kan bepalen!


  • Btw-aangifte en/of aangifte inkomstenbelasting verzorgen:*

Als u de btw-aangifte of de aangifte inkomstenbelasting liever uitbesteedt, dan kan ik dat voor u overnemen.

De prijs bepaal ik per geval, op basis van hoeveel werk het is, hierdoor probeer ik het uitbesteden van de btw-aangifte en de aangifte inkomstenbelasting voor iedereen betaalbaar te maken.


  • Inhalen van uw achterstand:*

Als u achterloopt met uw administratie kan het fijn zijn als iemand u helpt met het inhalen van de achterstand. Ook dit doe ik graag voor u!

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid werk en de tijdsduur waarin het werk verricht moet worden. Neem gerust contact met me op zodat ik de prijs kan bepalen!

  • Controleren van uw administratie op correctheid en volledigheid:*

Als u zelf uw boekhouding heeft gedaan, maar u wilt dit laten controleren door een boekhouder, dan kan ik dat ook voor u doen.

De prijs is afhankelijk van hoe groot uw administratie is. Neem gerust contact met me op zodat ik de prijs kan bepalen!


  • Basiscursus 'boekhouden voor zzp-muzikanten':*

Mocht u behoefte hebben aan het opfrissen van uw kennis, of bent u starter en zou u graag leren hoe u de boekhouding doet, dan is deze basiscursus zeker iets voor u! In de basiscursus leg ik u de basis uit van het opzetten en bijhouden van een administratie en krijgt u een aantal templates waarop u de administratie kunt bijhouden. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

De basiscursus kost €75,-


  • Het begeleiden van zzp-muzikanten:*

Ik bied ook de mogelijkheid om zzp-muzikanten persoonlijk te begeleiden bij het leren en bij het uitvoeren van de boekhouding. Ik geef u dan de basiscursus, controleer uw administratie en we plannen een aantal momenten in waarop u onder andere vragen kunt stellen en ik u eventuele verbeterpunten op uw boekhouding kan geven.

De kosten zijn afhankelijk van hoe groot uw administratie is (op deze manier is de begeleiding ook betaalbaar voor starters). Neem gerust contact met me op zodat ik de prijs kan bepalen!


  • Vragen beantwoorden met betrekking tot uw boekhouding:*

Als u ergens niet uitkomt of vragen heeft, kan ik u daar (in de meeste gevallen) mee helpen. Neem gerust contact op om te kijken of ik u van dienst kan zijn.

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk. Neem gerust contact met me op zodat ik de prijs kan bepalen!


  • Als u denkt dat ik u op een andere manier kan helpen, dan hoor ik dat graag van u!*


*De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Prijzen zijn exclusief btw (mits van toepassing).Contact en gegevens:

Contact:

Gmail: muzikantenboekhouder@gmail.com

Tel nr: 06 5724 6975 (gelieve eerste een belafspraak maken middels e-mail, Sms of Whatsapp)


MvdV Music Mathijs van der Voorn

KvK-nummer: 75520044 Ribesstraat 20

Btw-id: NL002377793B76 2165 CE, Lisserbroek