Muskathlon koffie

Muskathlon koffie

Muskathlon Koffie is een sponsorinitiatief van Koepoort Koffie samen met diverse Muskathleten om sponsorgeld op te halen voor Stichting Compassion om daarmee bij te dragen aan het bestrijden van kinderen in extreme armoede. 30% van de koffieopbrengst wordt gedoneerd aan de stichting. Ga jij ook een Muskathlon doen en wil je ook koffie verkopen neem contact op met koenmaljaars@gmail.com

Triathlon - Filipijnen 2020

In oktober 2020 gaat Nathalie Marijs meedoen aan de Triathlon in de Filipijnen. Een uitdaging met onder andere hardlopen, fietsen én zwemmen! De sportieve uitdaging gaat Nathalie graag aan.

Maar daarnaast wil ze ook graag de kinderen ter plaatse graag helpen. Naast vele andere sponsoracties verkoopt Nathalie ook de koffie voor het goede doel!

Muskathlon - Tanzania 2020

In oktober 2020 gaan Marina en Rudy Koets meedoen aan een marathon in de Tanzania.

Muskathlon - Tanzania 2019

In oktober 2019 gingen Hans Wijkhuijs, Peter Maljaars en Koen en Anne-Maaike Maljaars naar Tanzania om een Muskathlon te lopen/fietsen en daarmee te strijden voor recht en gerechtigheid. Een onvergetelijke ervaring!

Met het verkopen van koffie hebben zij inmiddels bijna € 1000,- opgehaald voor kinderen die leven in armoede. Bestellen en afhalen bij hen kan nog steeds!

Proefpakket vanaf € 24,-

Start met het proefpakket en bepaal welke smaak jouw voorkeur heeft! Ook gemalen koffie is mogelijk!

5 of 6 zakken á 250 gram, mix

 1. Guatemala Antigua
 2. India Monsooned Malabar
 3. Ethiopië Mokka Djimmah
 4. Tanzania Kilimanjaro
 5. Brazilië Yellow Bourbon
 6. Colombia Suprema
 7. Vietnam Blue Sonla
 8. Cuba Altura Lavado
 9. Papua New Guinea Elimbari
 10. El Salvador
 11. Ethiopië Sidamo

Guatemala

Genuine Antigua koffie wordt in Guatemala verbouwd vlakbij de hoofdstad, op en rond de omliggende 3 vulkanen. Veel zon en rijke gronden zorgen voor een volle en licht zoete koffie. In de koffie proeft u tonen van sinaasappel, honing en melk chocolade.
Inhoud: 250 gram of 1 kg

€ 6,00 / € 20,00

India

Monsooned geeft aan dat deze, niet gewassen, Arabica bonen zijn blootgesteld aan het ‘monsooning’ proces. In de 18e eeuw werden de bonen vanuit het zuiden van India via houten zeilschepen vervoerd naar Europa.
Inhoud: 250 gram of 1 kg

€ 5,50 / € 17,50

Ethiopië

Djimmah is een soort koffieboon die in het wild groeit. Daardoor heeft hij een uitgesproken en kleurrijke smaak. Deze bonen hebben tonen van mokka en is licht kruidig.


Inhoud: 250 gram of 1 kg

€ 5,00 / € 15,00

Tanzania

De Tanzaniaanse koffie wordt verbouwd op de flanken van Afrika’s hoogste berg, de Kilimanjaro. Doordat de boon op hoogte wordt verbouwd groeit deze langzaam. Het levert een heerlijke koffie op, vol van smaak en licht zoet.
Inhoud: 250 gram of 1 kg

€ 5,50 / € 17,50

Brazilië

De Yellow Bourbon is een heerlijke, makkelijk wegdrinkende koffie. Zowel als gewone koffie, maar ook in een melkspecialiteit komt deze koffie goed tot zijn recht. De Yellow Bourbon-bes, een gele bes, daar waar de meeste koffiebessen rood zijn, geeft een volle smaak, met zoete tonen en pure chocolade. Prima om de dag mee te beginnen en ’s avonds na het eten!
Inhoud: 250 gram of 1 kg

€ 5,50 / € 17,50

Supremo, de beste kwaliteit koffie uit Colombia, staat garant voor een lekkere kop Zuid-Amerikaanse koffie. Zoet met tonen van chocolade en karamel.

Inhoud: 250 gram of 1 kg

€ 5,50 / € 17,50

Een van de grootste koffielanden staat niet bekend om haar specialty-koffies, maar deze Blue Sonla is verfijnd en heeft die stevige, aardse, Aziatische koffiesmaak.

Inhoud: 250 gram of 1 kg

€ 5,00 / € 15,00

Een fantastische koffie met een stevig body. Totaal niet zuur, eerder met een klein bittertje. Als je je ogen dicht doet proef je Cubaanse sigaren en de smaak van tabak.

Inhoud: 250 gram of 1 kg

€ 6,00 / € 20,00

Zo'n echte Midden Amerikaanse koffie.Zwoel, zoet en met veel tonen van melkchocolade. Toch is de El Salvador iets anders, iets frisser en met een klein zuurtje.

Inhoud: 250 gram of 1 kg

€ 5,00 / € 15,00

Niet zo aards en wrang als een Indonesische Sumatra, maar vooral fruitig. Verwacht niet de allersterkste koffie, maar een lekker soepele doordrink koffie.

Inhoud: 250 gram of 1 kg

€ 6,00 / € 20,00

De Sidamo is een van de beste Ethiopische koffies en heeft misschien wel alles. Een klein zuurtje van een Afrikaan, maar ook de mokka en chocolade tonen. Een zoete allemansvriend dus!

Inhoud: 250 gram of 1 kg

€ 6,00 / € 20,00

Thanks to...

Wij zijn Dennis van Koepoort Koffie dankbaar dat wij de koffie voor een scherp bedrag kunnen inkopen, zodat er per bestelling een mooi bedrag naar de kinderen in Tanzania gaat.

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image