‘Musiquer’, és el nom que rep el moble dissenyat i construït per a guardar-hi papers de música. ‘musiquer.com‘ és una pàgina web personal pensada com un moble virtual on guardar i trobar la informació sobre diferents projectes musicals.

Oriol González i Perelló

Nascut a Barcelona l’any 1976, comença els seus estudis musicals de guitarra amb Eduard Iniesta, posterioment estudia contrabaix clàssic amb el mestre Enric Rigau i contrabaix jazz amb David Mengual i continua la seva formació musical en llenguatge, harmonia i composició assistint a diferents cursos i tallers i a partir també de la seva experiència professional. Anys més tard descobreix les possiblitats que li ofereix la mandolina i de mica en mica s’endinsa en l’aprenentage d’aquest petit i portable instrument. Darrerament ha cursat el Màster de Pedagogía per a Músics impartit a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Ha format part de diferents projectes musicals estables en l’àmbit del jazz i el folk com ‘Ivanow Jazz Group‘, ‘Folkincats‘, ‘Euclydes Mattos Trio‘ o ‘Biel Ballester Trio‘, enregistrant àlbums i tocant en festivals en diversos països, i combinant com a músic col·laborador en varies formacions de jazz local. Ha treballat també com a músic en produccions de teatre i ha composat i enregistrat la música de diversos projectes audiovisuals.

En l’àmbit de la composició ha estat guardonat en el premi Ciutat de Reus 2010 per a corals infantils, en el concurs de composició de la Coral Polifònica de Getafe 2011, Premis Ziryab de Balaguer 2012 i el Premi d’Igualada de Composició ‘Paquita Madriguera’ 2012.

Actualment desenvolupa també la seva activitat com a professor de guitarra, baix i grup instrumental a l’Escola de Música de Maçanet de la Selva.