Minder

CH DK Hagsten´s Frille

Frille var en dejlig kælekat og en fantastisk avlskat, hende og Gumse har fået killinger 4 gange med et fantastisk resultat.

27 maj fik hun 5 killinger desværre ved kejsersnit og hun blev steriliseret samtidig.

Hun er blevet solgt til Anja og hendes familie i Holte, hvor hun nu kan gå ud og ind som hun har lyst til. Vi savner hende selvfølgelig, men det var efter store overvejelser, vi solgte hende, og vi har besøgt hende, hvor vi kunne se, at hun har det fint.

Vi har to af Frilles killinger, June er den ene af dem og Suisui er den anden af dem, se mere under vores 4 katte

Frille vejer 3,5 kg. Men desværre var Frille ingen udstillingskat, hun kunne ikke lide det, hun har opnået titlen champion, og så var vi begge to glade for at målet var nået, men ellers kunne hun være nået langt.

Frille er testet GSD IV normal og HCM normal testet i 2011.

Se Frilles stamtavle

IP DK Frahmsgaard Anuk

Hun kunne bare det hele udstille det var da bare fint, og kælekat, hun kunne bare ikke få nok, og avlskat, hun var en god mor, men den sidste gang hun skulle føde, fik hun kejsersnit alle Anuks killinger undtagen Gumse døde, så det endte med at vi tiggede os til en adoptivbror hos Kattens Værn.

Anuk og Gumse tog godt imod ham og de havde en dejlig tid sammen, jeg har stadig Gumse, som har arvet hendes gode temperament.

Hun blev aflivet d. 13 september 2010 pga. dårlige tænder, desværre, hun blev næsten 9½ år . Så nu børster jeg tænder på mine katte.

Se Anuks stamtavleIC. DK. Hass Don Diego

f0922

Han er nu kastreret og solgt til Liv i Birkerød, hvor han lever et meget godt katteliv.

Han blev IC d. 23 februar 2014 i Fredeerikstad, så nu hedder han IC DK Hass Don Diego

Vi har været meget glade for denne smukke, glade og meget frække hankat opdrættet af Lena Hass.

GSD IV normal, HCM normal testet januar 2014 og PK.def ikke bærer.

Se Diegos Stamtavle

Fylla

Der var en gang da min mand Geert var alene hjemme, hun knurrede og kiggede mod et af vinduerne, til sidst gik han hen og kiggede og fandt en rygende cigaret, så en eller anden har stået udenfor vinduet og kigget iHun var vores første norske skovkat, hun havde et fantastisk temperament.

Da jeg fik hende, måtte jeg tvangskæle hende, hun blev så træt af det og til sidst faldt hun i søvn på mit skød, og der lå hun meget tit og blev nusset eller sov, når jeg så fjernsyn, det var så hyggeligt i alle de år.Hun blev født i 1993 og hendes far var EC Satukissan Rudolf og hendes oldefar den berømte EC Colloseums Gustav Graah.

I 2008 blev hun syg og blev aflivet. Hun blev 15 år.

Se Fyllas stamtavle