MED-ZERO

Over ons

MED-ZERO is een collectief van commissies die zich inzetten voor duurzaam zorgonderwijs. Wij vinden dat elke zorgprofessional kennis moet hebben van planetary health om met nieuwe en veranderende patiëntproblemen om te gaan, verduurzaming van de zorg te realiseren en een bijdrage aan het maatschappelijke debat te kunnen leveren.

Visie en missie

MED-ZERO - Missie en Visie (NL).pdf

Aangesloten commissies


Ook aansluiten? Mail naar Med.Education.Zero@gmail.com

Spreekverzoeken

Aangezien MED-ZERO volledig op de krachten en inzet van vrijwilligers draait hebben wij niet de mogelijkheid om workshops, cursussen of lezingen voor uw evenement te verzorgen. Wel onderhouden wij een uitgebreid netwerk van experts op het gebied van Planetary Health, duurzaamheid en duurzaam onderwijs die hier (tegen vergoeding) over kunnen spreken. Graag brengen we u met hen in contact. Mail hiervoor naar Med.Education.Zero@gmail.com met uw behoeften en verwachtingen, dan proberen we u zo goed mogelijk door te verwijzen!

MED-ZERO is aangesloten bij de Groene Zorg Alliantie. Deze Alliantie bestaat uit meer dan 20 commissies van (toekomstig) zorgprofessionals die werken aan verduurzaming van de gezondheidszorg. Voor meer informatie over de Alliantie en aangesloten commissies, klik op de groene knop hier boven!