Les aventures de Noemí i el Pilot

Una aventura trepidant i divertida en dibuixos animats

Les Aventures de Noemí i el Pilot és una col.lecció d’apps. En cada app, l’aventura es presenta a partir d’una pel.lícula de dibuixos animats creada especialment per a l’app.

Top Review smartappsforkids.com: “A continuing story will keep little minds engaged throughout the whole game. I really like the premise and the format of this app.”

24 jocs perfectament integrats en l’aventura

Els jugadors ajuden la Noemí i el pilot Boris a superar les dificultats que troben en les seves aventures resolent jocs. Per superar aquestes proves els nois i noies s’hauran de concentrar i fer servir les habilitats bàsiques de la intel.ligència: observació, memòria, lògica, orientació, lingüístiques i musicals.

Les aventures de Noemí i el Pilot. La porta de l’Atlàntida.

Descobriran en Boris i la Noemí el secret perdut de l’Atlàntida?

L’avió d’en Boris, on viatjava amb la Noemí, ha hagut de fer un amaratge d’emergència al mig de l’oceà. Afortunadament han pogut arribar a una petita illa habitada per un personatge enigmàtic: el guardià de la porta de l’Atlàntida.

Les aventures de Noemí i el Pilot. Secrets sota terra.

Desxifraran la Noemí i en Boris el misteri de la vella mina abandonada?

En aquesta nova app plena de gàngsters i misteris la música fa un petit homenatge a las bandes sonores del cinema negre. Animeu-vos a jugar fent clic al Logo de Barcelona Multimèdia:

Les aventures de Noemí i el Pilot. Trampa Papú.

Podran la Noemí i el pilot Boris esquivar les trampes de l’illa papú?

En aquesta entrega titulada “Trampa Papú” la música evoca els paisatges indonesis.


Les aventures de Noemí i el Pilot. Perduts al Desert.

Superaran en Boris i la Noemí la prova del desert?

En aquesta entrega titulada “Perduts al desert” la música pretén ser evocativa dels paisatges deserts, on apareixen camells, oasis, tempestes de sorra, miratges i moltes més aventures.

Les aventures de Noemí i el Pilot Variacions.

Un rels recursos que he utilitzat per a lligar els diferents títols de la col·lecció ha estat fer variacions d’un tema musical triat com a protagonista. He fet variacions de la paleta orquestral, modal, rítmica i harmònica per adaptar la melodia a les diferents situacions que la història requereix.

Les aventures de Noemí i el Pilot. Robots de l’espai.

Desactivaran la Noemí i el pilot Boris els quatre robots bojos?

En aquesta nova entrega titulada “Robots de l’espai” he recuperat els sons originals dels videojocs. A l’hora he intentat que les músiques tinguin la calidesa de les músiques caribenyes dignes d’uns extraterrestres tant especials.


Les aventures de Noemí i el Pilot. La ruta de la seda.

Sabran en Boris i la Noemí trobar el camí de retorn a la civilització?

En aquesta entrega titulada “la ruta de la seda” La música pretén ser evocativa dels paisatges, personatges i situacions que succeeixen a l’orient llunyà.

Les aventures de Noemí i el Pilot. Sibèria Blanca

Aconseguiran la Noemí i el pilot Boris escapar de Sibèria?

En Boris i la Noemí han hagut de fer un aterratge d’emergència en un lloc perdut de la taigà siberiana. Desgraciadament han caigut en mans d’una sospitosa companyia de pirates que exploten una mina d’or clandestina. Podràs ajudar els nostres amics a fugir dels pirates per poder tornar a la civilització?

El seu futur és a les teves mans!