Lule Volley

Gillar du att spela volleyboll?

Lule Volley driver volleybollen framåt. Bli medlem om du bor i regionen och är intresserad av volleyboll, oavsett om du vill spela, träna eller organisera!

Under sommaren ordnar vi spel på Luleås stränder och beachplaner. Under vintern tränar och spel vi inomhus. Våra lite yngre ungdomar tränar 4-manna volleyboll. På dam och herr sidan gäller vanlig volleyboll. Vår ambition är att ta lag i seriespel och deltaga på några kupper.

Vi hoppas att många yngre förmågor ska komma till oss för bra och rolig träning för att så småningom ta plats i representationslagen.

Nyheter och information om kommande aktiviteter hittar du på vår Facebook. Du kan också följa oss på Instagram om du är nyfiken på vad som händer i föreningen

Uppstart hösten 2022

Mellan 12 september och 25 september 2 oktober har vi prova på då vi startar upp för säsongen.För ungdomsgruppen kommer löpande prova på att vara möjligt. Kolla in våra träningstider för mer info.

Carousel imageCarousel image

Löpande prova på

För ungdomar mellan ca 12 och 18 år har har vi löpande prova på, under våra ungdomstid (se under träning).

Även dam och herrguppen är öppna för att ta in fler personer, men då vi är i mitten av en säsong kan viss spelvana vara lämplig.

Då sporthallarna normalt är låsta, så är det bra om ni meddelar i förväg om vi tänker komma så att ni kommer in i hallen. (email längts ner på sidan, eller via vår facebook sida)

Klubbkollektion

Kläder med våran logga finns att köpa på Basesport!

Ni hittar det genom att klicka på loggan nedan!

Sponsorer & samarbetspartners