مجید فرجی؛ آداب مکالمه با تلفن

کشورهای پیشرفته در حوزه علوم انسانی، مطالعات و تحقیقات بسیاری داشته اند و گاهی می بینیم به نتایجی دست می یابند که بسیار قابل توجه و البته عجیب است.

یکی از این تحقیقاتی که انجام شده است تاثیر رفتار و گفتار کارکنان یک سازمان در مشکلات و معضلات آن سازمان است.

در این نوشتار با مجید فرجی همراه باشید تا بیشتر درباره آداب مکالمه با تلفن بدانیم .


آداب مکالمه با تلفن

آیا تا به حال فکر کرده اید که بلند بلند با تلفن صحبت کردن شما می تواند تا چه میزان بر روی مشکلات سازمان یا شرکت شما اثرگذار باشد؟

یا به عبارت دیگر تا به حال فکر کرده اید که می تواند بلند بلند صحبت کردن شدن شما پشت تلفن، فعالیت در شبکه های مجازی در حالی که در محل کار هستید و یا حتی بلند بلند خندیدن شما در محل کار برای سازمان شما چه هزینه ها و تبعاتی داشته باشد؟

بسیاری از مواقع ما رفتارهایی را از خودمان نشان می دهیم که می تواند برای شرکت یا ارگان ما هزینه های زیادی را به همراه داشته باشد و گاهی اوقات از این موارد غافلیم و به راحتی به آن ها تن می دهیم.

بر اساس مطالعات یکی از مهم ترین مشکلات کارکنان شرکت ها و ادارات، مشکلات رفتاری و گفتاری آن هاست تا جایی که کارشناسان این حوزه اعلام کرده اند که تا حدود 14 درصد از مشکلات مربوط به ادارت، مربوط به بلند صحبت کردن در محل کار است!

احتمالا شما نیز از این نکته تعجب کرده اید ولی باید به شما بگویم که همین رفتارهای به ظاهر کوچک ما گاهی می تواند تبعات زیاد و حتی جبران ناپذیری را برای ما یا سازمان ما داشته باشد.

آمار بعدی را ببینید. ممکن است با این آمار بیشتر شگفت زده شوبد ولی واقعیت این است که آمار پیش رو می تواند از دردهای نهفته جامعه ما صحبت کند و مشکلاتی را به ما معرفی کند که ممکن است خیلی برای ما مهم نبوده اند و خیلی ساده از کنار آن ها می گذشتیم.

آمارها نشان می دهند که 10 درصد از مشکلات و معضلات موجود در ادارت، سازمان ها، ارگان ها و شرکت ها مربوط به ارسال پیامک و فعالیت در شبکه های مجازیست.

آمار عجیبی است.آماری که این روزها با افزایش روزافزون کاربران اینترنت و شبکه های مجازی می تواند بالا و بالاتر هم برود .

این عادات و رفتارهای نادرست می توانند تا حد زیادی موجب کاهش بهره وری افراد در شرکت ها شوند.

اما راه حل چیست ؟

آیا می توان مجموعه نکاتی را رعایت کرد تا این آسیب ها را به حداقل ممکن کاهش داد؟

ما در ادامه 9 نکته از مهم ترین نکاتی که می توانید برای کاهش این آسیب ها رعایت کنید را آورده ایم .

پس با مجید فرجی همراه باشید.

برای مطالعه بیشتر و مطالب مرتبط می توانید به سایت مجید فرجی به آدرس www.majidfaraji.me مراجعه نمایید.


آداب استفاده از تلفن همراه در محل کار و مکالمه با آن :


1- اولین نکته که احتمالا ساده ترین نکته استفاده از تلفن همراه در محل کار و جلسات است ولی بسیاری از ما آن را نادیده می گیریم این است که سعی کنید در جلسات شرکت گوشی موبایل خود را در یکی از حالات خاموش، هواپیما و یا حداقل سایلنت ( بی صدا ) قرار دهید.در این صورت شما رسما نشان می دهید که برای جلسه ارزش قائل هستید همچنین با زنگ خوردن گوشی موبایل تمرکز جلسه و افراد حاضر در آن را به هم نمی زنید.

2- سعی کنید تا جای ممکن از صداهای اورجینال خود گوشی موبایل به عنوان صدای زنگ استفاده کنید و از موسیقی های متفرقه برای صدای زنگ گوشی استفاده نکنید.

3- تا جایی که امکان دارد صدای زنگ گوشی خود را پایین بیاورید . در حدی که متوجه بشوید گوشی شما در حال زنگ خوردن است کفایت می کند.

4- سعی کنید در جلسات سازمان خود، به هیچ عنوان پیامک ارسال نکنید.همچنی فعالیت خود در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام، توئیتر، لینکدین و... را به بعد از جلسه موکول کنید.

5- در مکالمه های خود سعی کنید از جملات زیباتر و دلپذیرتر استفاده کنید.کار سختی نیست؛ فقط کمی به تمرین و ممارست نیاز است.

6- تلفن های شخصی را کوتاه تر کنید

7- بخاطر مکالمات شخصی هیچ گاه مراجعه کنندگان را پشت درب منتظر نگذارید.

8- بلند بلند صحبت نکنید فریاد نزنید بلندبلند نخندید (تحقیقات : مردم پشت تلفن تا سه برابر بلند تر از مذاکرات حضوری صحبت می کنند)

9- وقتی در جمعی تلفن شما زنگ می خورد 5 متر فاصله بگیرید و زود تلفن را تمام کنید و برای تفصیل بیشتر بعدا تماس بگیرید.


امیدوارم که این موارد و نکات برای شما مناسب باشد و بتوانید از آن ها در جای جای زندگی تان استفاده کنید.

مجید فرجی؛ مدرس کوچینگ ارتباطات و مهارت های ارتباطی

برای ارتباط بهتر با مجید قرجی می توانید به سایت www.majidfaraji.me مراجعه نمائید.