Lions Club Sundbyberg

Bankgiro 5824-0557 Swish 123 395 2850

Hej och välkommen till Lions Club Sundbyberg!

Lions Club är en internationell hjälporganisation, i vilken ca 1,35 miljoner människor i 207 länder arbetar. Föreningen är politiskt och religiöst obunden. Mycket av hjälparbetet sker i utvecklingsländerna, där behovet är störst, men Lions hjälper också till lokalt via sina representanter. Till skillnad från många andra hjälporganisationer tar Lions inte ut några administrativa kostnader, då allt arbete utförs ideellt av medlemmarna. Mer om Lions HÄR

Läs mer om vårt populära språkcafé i Hallonbergens bibliotek HÄR

Se vad vi gjort under året som gått. Klicka HÄR

Se vad vi gjort under året som gått.

Klicka HÄR

AKTUELLA AKTIVITETER

Sundbybergs kräft- och surströmmingsskiva 27 augusti ställs in.

Med anledning av den fortsatta spridningen av Covid-19 måste årets kräft- och surströmmingsskiva ställas in.

I och med att reglerna om att max 50 personer får samlas på ett och samma ställe fortfarande gäller, och utan hopp om någon ljusning inom en snar framtid, samt efter kommunikation med polisen angående möjlighet till polistillstånd, har vi tyvärr blivit tvungna att inse att vi inte kan genomföra detta event.

Denna fest har genomförts varje år sedan 1984 och det är med stor sorg som vi tvingas inse att vi detta år inte kan fullfölja traditionen.


Vårmarknad, julmarknad, kräft- och surströmmingsskiva, och loppmarknader är några av de tillfällen då vi i Lions Club Sundbyberg är med och samlar in pengar som sedan går till olika välgörande ändamål, lokalt, regionalt och internationellt.

Om du vill veta mer om Lions, kontakta Ronny Westberg (070-2398758, rw287945@gmail.com) eller besök Lion Sveriges hemsida www.lions.se.

Vår lokalklubb i Sundbyberg har för närvarande 36 medlemmar, män och kvinnor. Vi deltar i många av Lions internationella projekt men medverkar också i ett antal lokala aktiviteter här i Sundbyberg. Vår inriktning lokalt är att hjälpa äldre, ungdomar och hemlösa.

Har du tid?

Klicka på rutan här till höger och läs mer om vad Lions Sverige gör och om hur mycket tid du behöver lägga för att göra skillnad.


Funderar du på att bli medlem?

Kontakta i så fall någon av följande personer:

Vår Lions president Jurek Garabedian: jurek@riedsskor.se

Medlemsansvarig: Lars Ericsson: lericsson@telia.com

Välkommen som medlem!