Lions Club Sundbyberg

Bankgiro 5824-0557 Swish 123 395 2850

Hej och välkommen till Lions Club Sundbyberg!

Lions Club är en internationell hjälporganisation, i vilken ca 1,35 miljoner människor i 207 länder arbetar. Föreningen är politiskt och religiöst obunden. Mycket av hjälparbetet sker i utvecklingsländerna, där behovet är störst, men Lions hjälper också till lokalt via sina representanter. Till skillnad från många andra hjälporganisationer tar Lions inte ut några administrativa kostnader, då allt arbete utförs ideellt av medlemmarna. Mer om Lions HÄR

Läs mer om vårt populära språkcafé på Signalfabrikens bibliotek HÄR

Äntligen! Nu startar Lions språkcafé igen

Hej alla ni som saknat Lions språkcafé och möjligheten att träna svenska. Under hösten finns vi i biblioteket, Signalfabriken på onsdagar mellan 16:00-18:00. På grund av pandemin begränsar vi antal besökare i lokalen så kom i tid för att få plats. Den 30 september kör vi igång. Om du vill veta mer ring: Ronny Westberg 070-2398758 eller maila rw287945@gmail.com. Varmt välkommen!

Se vad vi gjort under året som gått. Klicka HÄR

AKTIVITETER

Just nu arbetar vi med att försöka genomföra en vårmarknad i maj. Vi inväntar regeringens beslut om antal besökare vid sammankomster under våren och återkommer med mer information så snart vi kan.

Sundbybergs julmarknad 2020 ställdes in p.g.a. pandemin.

Sundbybergs kräft- och surströmmingsskiva 27 augusti ställdes in.

Med anledning av den fortsatta spridningen av Covid-19 måste årets kräft- och surströmmingsskiva ställas in.

I och med att reglerna om att max 50 personer får samlas på ett och samma ställe fortfarande gäller, och utan hopp om någon ljusning inom en snar framtid, samt efter kommunikation med polisen angående möjlighet till polistillstånd, har vi tyvärr blivit tvungna att inse att vi inte kan genomföra detta event.

Denna fest har genomförts varje år sedan 1984 och det var med stor sorg som vi tvingades inse att vi detta år inte kunde fullfölja traditionen.


Vårmarknad, julmarknad, kräft- och surströmmingsskiva, och loppmarknader är några av de tillfällen då vi i Lions Club Sundbyberg är med och samlar in pengar som sedan går till olika välgörande ändamål, lokalt, regionalt och internationellt.

Om du vill veta mer om Lions, kontakta Ronny Westberg (070-2398758, rw287945@gmail.com) eller besök Lion Sveriges hemsida www.lions.se.

Vår lokalklubb i Sundbyberg har för närvarande 36 medlemmar, män och kvinnor. Vi deltar i många av Lions internationella projekt men medverkar också i ett antal lokala aktiviteter här i Sundbyberg. Vår inriktning lokalt är att hjälpa äldre, ungdomar och hemlösa.

Har du tid?

Klicka på rutan här till höger och läs mer om vad Lions Sverige gör och om hur mycket tid du behöver lägga för att göra skillnad.


Funderar du på att bli medlem?

Kontakta i så fall någon av följande personer:

Vår Lions president Jurek Garabedian: jurek@riedsskor.se

Medlemsansvarig: Lars Ericsson: lericsson@telia.com

Välkommen som medlem!