Lejerbo Boldklub

Klublokaler: Høvedstensvej 35, kælderen, 2650 Hvidovre


Vi er en klub i det central Hvidovre, der er grundlagt i 1963. Vores primære aktivitet er fodbold, men vi har også en badminton-afdeling, der holder til i HBC Hallen.Nye medlemmer er altid velkommen – kontakt de ansvarlige trænere eller holdejere, som du finder i linkene for de enkelte hold.Er du interesseret i at starte et nyt hold kontakt venligst formand eller fodboldformand – se under bestyrelse. Hvis du har et lukket hold, der søger nye græsgange, hører vi også gerne fra dig.Vi mangler pt. spillere til U15, veteran (o/45 år) og superveteran (o/55 år) ligesom det ville være super, hvis vi blev lidt flere seniorspillere, så vi bliver nok til at oprette et 2. hold.Nyheder

Godt nytår arrangementet d. 31. kl 12 er aflyst pga. Corona situationen.


Ved årets klubfest blev årets spillere, topscorere, året fund og årets talent kåret.

Men væsentligst af alt var uddelingen af årets LB'er, som gives til en person, der har gjort et særlig indsats for klubben i det forgangne år.

Årets pris blev for første gang givet til 2 personer - vores trænere for klubbens succesfulde U15 afdeling, der startede året som et 8 mands hold, og endte med at blive et 11 mands hold der vandt turneringen både forår og efterår. Tillykke til Andreas Clausen og Lukas Enemark.

Bestyrelsen