Lejerbo Boldklub

Klublokaler: Høvedstensvej 35, kælderen, 2650 Hvidovre


Vi er en klub i det central Hvidovre, der er grundlagt i 1963. Vores primære aktivitet er fodbold, men vi har også en badminton-afdeling, der holder til i HBC Hallen.Nye medlemmer er altid velkommen – kontakt de ansvarlige trænere eller holdejere, som du finder i linkene for de enkelte hold.Er du interesseret i at starte et nyt hold kontakt venligst formand eller fodboldformand – se under bestyrelse. Hvis du har et lukket hold, der søger nye græsgange, hører vi også gerne fra dig.Vi mangler pt. spillere til U14, veteran (o/45 år) og superveteran (o/55 år) ligesom det ville være super, hvis vi blev lidt flere seniorspillere, så vi bliver nok til at oprette et 2. hold.Nyheder

Vores formand Michael Mørch emigrerer til varmere himmelstrøg. Bestyrelsen har d. 7. januar konstitueret sig med Henrik Sørensens som ny formand frem til den kommende generalforsamling, hvor formanden er på valg. Vi siger samtidig tak til Michael for den store indsats han igennem årerne har lagt i klubben.

Generalforsamling: Var planlagt til 22 februar, men pga forsamlingsforbuddet og den midlertidige lukning af klubbens lokaler vender vi tilbage med nyt om årets generalforsamling når vi ved mere.

Støttemedlemmer: Vores normale nytårsarrangement blev desværre ikke til noget i December. Lodtrækningen om 2*500 kr bland støttemedlemmerne vil blive afholdt på årets generalforsamling.

Husk at forny jeres støttemedlemskab for 2021 - indbetal 125 kr på mobilepay 11665 og kom på 2021 wall of fame.

Årets sommerstævne er p.t. planlagt til lørdag d. 19 juni - lad os krydse fingre for at det bliver muligt at afholde. Datoen kan blive ændret alt efter hvad der sker med afviklingen af forårets turnering.

Bestyrelsen