Lejerbo Boldklub

Klublokaler: Høvedstensvej 35, kælderen, 2650 Hvidovre


Vi er en klub i det central Hvidovre, der er grundlagt i 1963. Vores primære aktivitet er fodbold, men vi har også en badminton-afdeling, der holder til i HBC Hallen.Nye medlemmer er altid velkommen – kontakt de ansvarlige trænere eller holdejere, som du finder i linkene for de enkelte hold.Er du interesseret i at starte et nyt hold kontakt venligst formand eller fodboldformand – se under bestyrelse. Hvis du har et lukket hold, der søger nye græsgange, hører vi også gerne fra dig.Vi mangler pt. spillere til U15, veteran (o/45 år) og superveteran (o/55 år) ligesom det ville være super, hvis vi blev lidt flere seniorspillere, så vi bliver nok til at oprette et 2. hold.Nyheder

Langt om længe har vi fået afholdt vores generalforsamling. Det skete fredag d. 27. august. Vedtægtsændringen foreslået af bestyrelsen blev efter en enkel korrektion godkendt enstemmigt, hvorefter vores tidlige konstituerede formand Henrik "Høne" Sørensen blev valgt som formand for 2 år og herefter kan strege titel-tilføjelsen konstitueret. Wolfgang Deistler, Lars Gerdes og Michael Mørch blev valgt til bestyrelsen for et år, mens badmintonafdelingen havde indstillet Kit Knudsen som badmintonformand. Kasserer Per Grønborg er først på valg i 2022. De aktive senior spillere havde ikke indstillet en spillerrepræsentant til bestyrelsen, men kan stadig gøre det. Generalforsamlingen valgte ikke at vælge bestyrelses suppleanter, mens der var genvalg til revisorerne: Bellahøj og Pingo. Birger styrede som dirigent slagets gang med som altid hård hånd. Formandens beretning og kasserens regnskab blev godkendt uden protester.

Aftenens højdepunkt var lodtrækning om 2*500kr bland støttemedlemmerne i 2020 - der var 45 navne i potten og de heldige vindere var David Bay og Tupe - tillykke til begge.

Husk at forny jeres støttemedlemskab for 2021 - indbetal 125 kr på mobilepay 11665 og kom på 2021 wall of fame.

Bestyrelsen