LEgendarische GEnnepse Risk Strijd

Welkom op de officiële website van de LEgendarische GEnnepse Risk Strijd.

Op zondag 29 december 2019 hebben wij bij 4Events voor de tweede keer LEGERstrijd mogen organiseren. Wij zijn trots dat er maar liefst 50 spelers de strijd zijn aangegaan op het RISK-bord.

Wanneer de derde editie gaat plaatsvinden is nog niet bekend. Maar we houden je op de hoogte.

In de tussentijd gaan wij lekker spellen!

Sietse & Magiel

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Voor JONG en OUD

Risk is een bordspel voor jong en oud! Wie heeft het niet gespeeld vroeger? Vele (familie)vetes zijn met een potje RISK uitgevochten; winnen en verliezen liggen dicht bij elkaar. En ligt het dan aan de dobbelstenen, was het toch de tactiek of misschien toch het politieke spel van de medespelers!

Bij ons toernooi ligt de nadruk op de gezelligheid en het plezier! Iedereen kan meedoen, of je het spel nu veel of heel weinig hebt gespeeld. Iedereen gaat minimaal 2x de strijd aan met andere legers. Als je meedoet met ons toernooi speel je alleen. Maar het is natuurlijk hartstikke leuk om je met een groep vrienden in te schrijven. Misschien tref je elkaar wel in de finale. Moedig elkaar aan en maak er een onvergetelijke dag van!

Houten medailles & Finale bord

Wij zijn blij dat SouthCraftLaser onze medailles maakt. De houten medailles zorgen voor een extra dimensie tijdens ons toernooi.

Ook zijn wij Malou Slungers en Ambachtelijk Hout Gennep dankbaar voor het maken van het finalebord met speelstukken.